ANGE1 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 46 5 Temmuz 2020 #1 Bugün bakıyordum öyle, aygıt yöneticisine gireyim dedim, bir baktım monitör yok. Bir sorun mu acaba?
Y Yosef Megapat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 915 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #2 ANGE1 dedi: Bugün bakıyordum öyle, aygıt yöneticisine gireyim dedim, bir baktım monitör yok. Bir sorun mu acaba? Eki Görüntüle 607779 Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Artı 0 Eksi
ANGE1 dedi: Bugün bakıyordum öyle, aygıt yöneticisine gireyim dedim, bir baktım monitör yok. Bir sorun mu acaba? Eki Görüntüle 607779 Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
thesunset Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 877 Çözümler 3 Yer unknown 5 Temmuz 2020 #3 ANGE1 dedi: Bir sorun mu acaba? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olsaydı zaten anlardın? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
ANGE1 dedi: Bir sorun mu acaba? Genişletmek için tıkla... Bir sorun olsaydı zaten anlardın? Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 5 Temmuz 2020 #4 ANGE1 dedi: Bugün bakıyordum öyle, aygıt yöneticisine gireyim dedim, bir baktım monitör yok. Bir sorun mu acaba? Eki Görüntüle 607779 Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tıklayıp ekran çözünürlüğüne tıklayın ve fotoğraf atın. Artı 0 Eksi
ANGE1 dedi: Bugün bakıyordum öyle, aygıt yöneticisine gireyim dedim, bir baktım monitör yok. Bir sorun mu acaba? Eki Görüntüle 607779 Genişletmek için tıkla... Masaüstüne sağ tıklayıp ekran çözünürlüğüne tıklayın ve fotoğraf atın.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #5 Hocam sistem aygıtlarına baktınız mı? Denetim masasından da bakabilirsiniz. Aygıt ve yazıcıları görüntüle deyin. Artı 0 Eksi
Hocam sistem aygıtlarına baktınız mı? Denetim masasından da bakabilirsiniz. Aygıt ve yazıcıları görüntüle deyin.
KS KS ANGE1 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 46 5 Temmuz 2020 #6 Yener K. dedi: Hocam sistem aygıtlarına baktınız mı? Denetim masasından da bakabilirsiniz. Aygıt ve yazıcıları görüntüle deyin. Genişletmek için tıkla... baktım reis ordada yok Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Hocam sistem aygıtlarına baktınız mı? Denetim masasından da bakabilirsiniz. Aygıt ve yazıcıları görüntüle deyin. Genişletmek için tıkla... baktım reis ordada yok
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #7 ANGE1 dedi: Baktım reis orada da yok. Genişletmek için tıkla... @İNTEL'ci DEDE hocamın dediğini yapın. Bakalım. İlginç bir durum. Artı 0 Eksi
ANGE1 dedi: Baktım reis orada da yok. Genişletmek için tıkla... @İNTEL'ci DEDE hocamın dediğini yapın. Bakalım. İlginç bir durum.
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 5 Temmuz 2020 #8 Artı 0 Eksi
KS KS ANGE1 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 46 5 Temmuz 2020 #9 İNTEL'ci DEDE dedi: Eki Görüntüle 607812 Eki Görüntüle 607813 Genişletmek için tıkla... REİS onları atıyım istersen ama o monitörün yanında özelikkleri tıklanmıyor . ANGE1 dedi: REİS onları atayım istersen ama o monitörün yanında özelikkleri tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda bir tek Hz'yi değişteribeliyorum. Artı 0 Eksi
İNTEL'ci DEDE dedi: Eki Görüntüle 607812 Eki Görüntüle 607813 Genişletmek için tıkla... REİS onları atıyım istersen ama o monitörün yanında özelikkleri tıklanmıyor . ANGE1 dedi: REİS onları atayım istersen ama o monitörün yanında özelikkleri tıklanmıyor. Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda bir tek Hz'yi değişteribeliyorum.
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 5 Temmuz 2020 #10 ANGE1 dedi: Reis onları atayım istersen ama o monitörün yanında özelikkleri tıklanmıyor. Aynı zamanda bir tek Hz'yi değişteribeliyorum. Genişletmek için tıkla... Sen neyi görmek istiyorsun. Artı 0 Eksi
ANGE1 dedi: Reis onları atayım istersen ama o monitörün yanında özelikkleri tıklanmıyor. Aynı zamanda bir tek Hz'yi değişteribeliyorum. Genişletmek için tıkla... Sen neyi görmek istiyorsun.