poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 12 Nisan 2017 #11 BIOS tarafında bir ayar var grafik kartı ile ilgili onu aktif etmemiş olabilir misin ?
BaroGzl Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2017 #12 Roverandom dedi: Maalesef ekran kartı arızalanırsa yapacağınız birşey yok. (Notebook olduğu için) Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim. poyraz_42 dedi: BIOS tarafında bir ayar var grafik kartı ile ilgili onu aktif etmemiş olabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Nasıl açılacak vs bilmiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.
Roverandom dedi: Maalesef ekran kartı arızalanırsa yapacağınız birşey yok. (Notebook olduğu için) Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim. poyraz_42 dedi: BIOS tarafında bir ayar var grafik kartı ile ilgili onu aktif etmemiş olabilir misin ? Genişletmek için tıkla... Nasıl açılacak vs bilmiyorum. Yardımcı olursan sevinirim.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 12 Nisan 2017 #13 Netten bir araştır tam ayarın adı aklımda değil dostum.
BaroGzl Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2017 #14 poyraz_42 dedi: Netten bir araştır tam ayarın adı aklımda değil dostum. Genişletmek için tıkla... Peki Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2017
poyraz_42 dedi: Netten bir araştır tam ayarın adı aklımda değil dostum. Genişletmek için tıkla... Peki Teşekkürler.
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 13 Nisan 2017 #15 Buraya bir göz at: To activate Nvidia discrete graphic card via BIOS - idea/Lenovo laptops with Nvidia Optimus technology
Buraya bir göz at: To activate Nvidia discrete graphic card via BIOS - idea/Lenovo laptops with Nvidia Optimus technology
BaroGzl Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2017 #16 poyraz_42 dedi: Buraya bir göz at: To activate Nvidia discrete graphic card via BIOS - idea/Lenovo laptops with Nvidia Optimus technology Genişletmek için tıkla... Çok sağol hemen deniyeceğim. Kardeş bende öyle bir seçenek yok malesef :/ Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2017
poyraz_42 dedi: Buraya bir göz at: To activate Nvidia discrete graphic card via BIOS - idea/Lenovo laptops with Nvidia Optimus technology Genişletmek için tıkla... Çok sağol hemen deniyeceğim. Kardeş bende öyle bir seçenek yok malesef :/
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 15 Nisan 2017 #17 Reballing ile tamir edilebilir. Ama bu işlem fabirkadaki kadar iyi yapılamadığından nüksetme ihtimali var...
Reballing ile tamir edilebilir. Ama bu işlem fabirkadaki kadar iyi yapılamadığından nüksetme ihtimali var...
BaroGzl Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2017 #18 Recep Baltaş dedi: Reballing ile tamir edilebilir. Ama bu işlem fabirkadaki kadar iyi yapılamadığından nüksetme ihtimali var... Genişletmek için tıkla... Recep abi sorunu çözmem için ne yapmam gerek ? Servise falan mı vereyim ?
Recep Baltaş dedi: Reballing ile tamir edilebilir. Ama bu işlem fabirkadaki kadar iyi yapılamadığından nüksetme ihtimali var... Genişletmek için tıkla... Recep abi sorunu çözmem için ne yapmam gerek ? Servise falan mı vereyim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 16 Nisan 2017 #19 Servise verip fiyat alın.
BaroGzl Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2017 #20 Recep Baltaş dedi: Servise verip fiyat alın. Genişletmek için tıkla... Peki Recep abi teşekkürler ilgin için. Bir sorun daha var abi sorunum ; Dinamik disk C: diski ve benm diğer disk ile birleştirmek istiyorum ayırıyorum ama dinamik diske aktaramıyorum yardım edebilirmisin abi ?
Recep Baltaş dedi: Servise verip fiyat alın. Genişletmek için tıkla... Peki Recep abi teşekkürler ilgin için. Bir sorun daha var abi sorunum ; Dinamik disk C: diski ve benm diğer disk ile birleştirmek istiyorum ayırıyorum ama dinamik diske aktaramıyorum yardım edebilirmisin abi ?