Aygıt yöneticisinde RTX4060 gözükmüyor

hkomp

Centipat
Daha fazla  
Premiere Pro'da bir şey yapıyordum. Sanırım biraz fazla zorladım ve bir anda ekranımın görüntü ayarları değişti. Sonrasında aygıt yöneticisine baktığımda da sadece dahili grafik kartının gözüktüğünü RTX4060'ın gözükmediğini fark ettim. Neden böyle olmuş olabilir ve ne yapmam gerekiyor acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartı anakarttan sök pc'yi aç kapat , sonra tak tekrar dene fanları dönüyor mu kontrol et pc'nin hiç görmemesi ekran kartında pex voltajı çıkamamasından kaynaklanalabilir o zaman ekran kartına bir bakılması gerekir.

Ekran kartı sürücülerini tekrar kurmayı deneyin. Kurulumda "Temiz kurulum" kutucuğunu işaretleyin.

Hocam laptop. Bide şeyi ben yaptım bu arada yazmamışım. Normalde görüyordu. Sarı ünlem vardı. Ben cihazı kaldır dedim. Neyse sonrasında Geforce experience üzerinden sürücü indirdim. Ondaki sarı ünlem gitti. Ama görüntü ayarlarım düzelmedi yine de. AMD de, dahili de yanş ünlem işareti var şuan. Onun sürücüsünü kurmayı deneyeceğim bir de. Onun driverını nerede bulacağımı bilemedim. Tam olarak bilen varsa güzeş olur. Bir de neden böyle olmuş olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…