Aygıt Yöneticisinde sadece NVIDIA görünüyor

Muzaffer Baysal

Hectopat
Daha fazla  
MSİ GT62VR kullanıyorum, GeForce Experience yeni güncellemeler olduğunu belirtti ve otomatik bir şekilde güncelledi. Kurulum bittikten sonra aygıt yöneticisine girince İntel HD grafiğin silindiğini fark ettim. Görüntü bağdaştırıcılar da sadece Nvida GeForce GTX 1070 gözüküyor. Herhangi bir sorun olur mu ? Eğer sorun olacaksa nasıl düzeltebilirim? Tekrardan iyi akşamlar diliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundan, masaüstüne geçtiğin zaman güç butonu mavi renge dönüyorsa sorun olmaz. Eğer harici ekran kartı oyun haricinde sürekli olarak devrede olursa, sıcaklık artar ve fanlar daha fazla devirde döner. Bunun dışında genel olarak herhangi bir sorun yaratmaz.

İlk olarak cihazda dahili GPU'yu devre dışı bırakan donanımsal bir tuş varsa devre dışı bırakın.
Sürücü silinmiş. Aygıt bağdaştırıcılarda intel grafik gözükmüyor. Sorunum bu tam olarak. Devamlı Nvidia kullanmak zorunda kaldım. Günlük işlerde cihazında cok yorulmasını istemiyorum açıkcası.

Oyundan, masaüstüne geçtiğin zaman güç butonu mavi renge dönüyorsa sorun olmaz. Eğer harici ekran kartı oyun haricinde sürekli olarak devrede olursa, sıcaklık artar ve fanlar daha fazla devirde döner. Bunun dışında genel olarak herhangi bir sorun yaratmaz.

İntel HD Grafik 630'muş. Driverlarını tekrardan indirip kursam sorunum çözülmüş olur mu? Bu arada cevaplarınız için teşekkür ederim.

IMG_7335.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Sorununuz çözüldü mü? Tam tersi durum benim laptopda geçerli çünkü, intel graphic ile çalışıyor ve diğer amd r9 m265x kartım görünmüyor. Çözüdyseniz nasıl çözdüğünüzü yazabilirmisiniz?

Merhaba,

Sorununuz çözüldü mü? Tam tersi durum benim laptopda geçerli çünkü, intel graphic ile çalışıyor ve diğer amd r9 m265x kartım görünmüyor. Çözüdyseniz nasıl çözdüğünüzü yazabilirmisiniz?
İyi akşamlar.
Henüz laptopu açma şansım olmadı o yüzden sorunla ilgili herhangi bir işlem yapamadım. Sizin sorunla ilgili olarakta, kullandığınız ekran kartının driverını google dan arayarak bulabilirsiniz. Driveri indirip kurarsanız sorununuz çözülür.

Driver'ı silip yeni versiyonunu tekrar yüklersen sorunun çözülür. İşlemcin i7-7700HQ ise şu linkten indirebilirsin.

Downloads for Intel® Core™ i7-7700HQ Processor (6M Cache, up to 3.80 GHz)
İyi akşamlar. Sınavlarım olduğundan dolayı bu gün açabildim cihazı. Bu yazdığınızı indirdim fakat kurulum yapamıyorum. Bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor diye bir hata çıkıyor. Ne yapmam gerekir ? İntel grafik ile ilgili hiç bir şey bulamıyorum cihazda. Eski driver filan hiç bir şey yok.

İyi akşamlar.
Henüz laptopu açma şansım olmadı o yüzden sorunla ilgili herhangi bir işlem yapamadım. Sizin sorunla ilgili olarakta, kullandığınız ekran kartının driverını google dan arayarak bulabilirsiniz. Driveri indirip kurarsanız sorununuz çözülür.

İyi akşamlar. Sınavlarım olduğundan dolayı bu gün açabildim cihazı. Bu yazdığınızı indirdim fakat kurulum yapamıyorum. Bu sistem yazılımı yükleme gereksinimlerini karşılamıyor diye bir hata çıkıyor. Ne yapmam gerekir ? İntel grafik ile ilgili hiç bir şey bulamıyorum cihazda. Eski driver filan hiç bir şey yok.

Merhaba, sorunumu laptopu servise vererek çözmüş bulunmaktayım.(Anakart değişimi yapıldı.) Aynı sorunu yaşayabilecek diğer arkadaşlarada fikir vermesi açısından yazıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı