E Eminn001742 Centipat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #1 Aygıt Yöneticisi'nden sistem aygıtlarına bastığımda bu hatalar ile karşılaşıyorum. Ekran kartı driverim ve BIOS güncel, işlemcimi test ettim orada da sorun bulamadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aygıt Yöneticisi'nden sistem aygıtlarına bastığımda bu hatalar ile karşılaşıyorum. Ekran kartı driverim ve BIOS güncel, işlemcimi test ettim orada da sorun bulamadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.878 Makaleler 1 Çözümler 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #2 Anakart driver'larıyla alakalı gibi duruyor.
E Eminn001742 Centipat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #3 Benim düzeltebileceğim bir şey mi yoksa servisemi götürmeliyim.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 5 Şubat 2025 #4 Sarı üçgen driver eksikliği ya da hatasından olur hocam https://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html buradan bunu indirip driveri kurabilirsiniz
Sarı üçgen driver eksikliği ya da hatasından olur hocam https://www.intel.com/content/www/us/en/support/detect.html buradan bunu indirip driveri kurabilirsiniz
KafadanKontak Gigapat Ekipman Ustası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 14.878 Makaleler 1 Çözümler 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #5 Eminn001742 dedi: Benim düzeltebileceğim bir şey mi yoksa servisemi götürmeliyim. Genişletmek için tıkla... Anakart modelinize göre internet sitesinden sürücülerini indirip kurmalısınız sanırım. Genelde Windows güncellemeleri bu tür sürücüleri otomatik yükler.
Eminn001742 dedi: Benim düzeltebileceğim bir şey mi yoksa servisemi götürmeliyim. Genişletmek için tıkla... Anakart modelinize göre internet sitesinden sürücülerini indirip kurmalısınız sanırım. Genelde Windows güncellemeleri bu tür sürücüleri otomatik yükler.
E Eminn001742 Centipat Katılım 19 Aralık 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2025 #6 Alis124 dedi: Sarı üçgen driver eksikliği ya da hatasından olur hocam Intel® Driver & Support Assistant buradan bunu indirip driveri kurabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Böyle kalıyor ve zorla kapattırıyor programı.
Alis124 dedi: Sarı üçgen driver eksikliği ya da hatasından olur hocam Intel® Driver & Support Assistant buradan bunu indirip driveri kurabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Böyle kalıyor ve zorla kapattırıyor programı.