Aygıt Yöneticisindeki çoklu ortam denetleyicisinde sarı ünlem var

enesahmet55

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32
SSD veya HDD modeli
Kioxia
Ekran kartı
Palit Dual 5060
1761391076538.png

Merhaba aygıt yöneticisine girdiğimde bu uyarıyla karşılaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoklu Ortam denetleyicisi seçeneğini seçip aygıt kimliğin google arat ve hangi birleşenin sürücüsünde hata olduğunu görelim.

Şuan aygıt görünüyor fakat sürücü kaynaklı hata var sanırım.

Çoklu Ortam denetleyicisi seçeneğini seçip aygıt kimliğin google arat ve hangi birleşenin sürücüsünde hata olduğunu görelim.

Şuan aygıt görünüyor fakat sürücü kaynaklı hata var sanırım.
PCI\VEN_1022&DEV_15E2&SUBSYS_15E21022&REV_01
PCI\VEN_1022&DEV_15E2&SUBSYS_15E21022
PCI\VEN_1022&DEV_15E2&CC_048000
PCI\VEN_1022&DEV_15E2&CC_0480

Yani güncelemme yapmadım ya da yaptım bende tam bilmiyorum, bugün AMD chipset software indirdim ama işe yaramadı.
Bilgisayarda bulunan PCI portlarına neler bağlı. anakart modelinizi yollar mısınız ?

Aynı zamanda yakın bir tarihte AMD ve Nvidia arası geçiş yaparken AMD sürücülerini tamamen kaldırıp Nvidia sürücüleri yüklemiş olmanız gerekiyor bunu da kontrol eder misiniz ?

Bilgisayarda bulunan PCI portlarına neler bağlı. Anakart modelinizi yollar mısınız?

1761392883009.png

Anakart çok bilindik bir marka değil dandik hatta biraz Zeiron markasına ait.

Bilgisayarda bulunan PCI portlarına neler bağlı. Anakart modelinizi yollar mısınız?

Aynı zamanda yakın bir tarihte AMD ve NVIDIA arası geçiş yaparken AMD sürücülerini tamamen kaldırıp NVIDIA sürücüleri yüklemiş olmanız gerekiyor bunu da kontrol eder misiniz?

AMD ve NVIDIA arası geçiş yaparken derken? Anlamadım Bilgisayar'da ekran kartı veya işlemci değiştirmedim.

Eki Görüntüle 2593335

Anakartın B450M-F modeli yani AMD sitesinden B450 chipsetini indirmen gerekiyor. Buraya kadar sorun yoksa ve bu aşamayı yaptıysan diğer kısıma geçelim.

1761393228333.png

Bu listeye göre eksik olan yazılım var mı ?

Eki Görüntüle 2593335

AMD ve NVIDIA arası geçiş yaparken derken? Anlamadım Bilgisayar'da ekran kartı veya işlemci değiştirmedim.
evet ekran kartı veyahut işlemci değiştirmekten bahsediyorum.

Anakartın B450M-F modeli yani AMD sitesinden B450 chipsetini indirmen gerekiyor. Buraya kadar sorun yoksa ve bu aşamayı yaptıysan diğer kısma geçelim.

Eki Görüntüle 2593340

Bu listeye göre eksik olan yazılım var mı?

Evet ekran kartı veyahut işlemci değiştirmekten bahsediyorum.

Evet B450 chipsetini bugün indirdim. Bir de başka bir sorunum daha var kasanın arkasındaki USB 3.0 portlar çalışmıyor hiçbir ünlem işareti yok aygıt yöneticisinde.

1761393336042.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı