claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.433 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #11 Arkadaşlar neyi bilmiyordum ?? Virüslü falan değil. Dilersen donanım kimlikleriyle tek tek aratıp indirebilirsin.
Arkadaşlar neyi bilmiyordum ?? Virüslü falan değil. Dilersen donanım kimlikleriyle tek tek aratıp indirebilirsin.
PatatesDomates35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #12 claus dedi: Arkadaşlar neyi bilmiyordum ?? Virüslü falan değil. Dilersen donanım kimlikleriyle tek tek aratıp indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... VirusTotal neden trojan ve virüs hatası verdi?
claus dedi: Arkadaşlar neyi bilmiyordum ?? Virüslü falan değil. Dilersen donanım kimlikleriyle tek tek aratıp indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... VirusTotal neden trojan ve virüs hatası verdi?
E ekin asilsoy Megapat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 760 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #13 PatatesDomates35 dedi: Belki de bilmiyordu. Bilinmeyen aygıta sağ tıkla özelliklere bas oradan sürücü sonra da sürücüyü güncelleştir otomatik olarak bula bas. Sonra da bekle ondan sonra bitince kapat a bas. Driver Booster gibi programları hiç önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu denedim ama düzelmedi o tarz programlarda hiç kullanmıyorum. claus dedi: Arkadaşlar neyi bilmiyordum? Virüslü falan değil. Dilersen donanım kimlikleriyle tek tek aratıp indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Virüs programı indirmeyi engelledi yani neden engelledi o zaman ben güvenemedim ona ve onu kullanmadım farklı bir yöntemi var mıdır acaba? Son düzenleme: 27 Haziran 2025
PatatesDomates35 dedi: Belki de bilmiyordu. Bilinmeyen aygıta sağ tıkla özelliklere bas oradan sürücü sonra da sürücüyü güncelleştir otomatik olarak bula bas. Sonra da bekle ondan sonra bitince kapat a bas. Driver Booster gibi programları hiç önermiyorum. Genişletmek için tıkla... Onu denedim ama düzelmedi o tarz programlarda hiç kullanmıyorum. claus dedi: Arkadaşlar neyi bilmiyordum? Virüslü falan değil. Dilersen donanım kimlikleriyle tek tek aratıp indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Virüs programı indirmeyi engelledi yani neden engelledi o zaman ben güvenemedim ona ve onu kullanmadım farklı bir yöntemi var mıdır acaba?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.433 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #14 PatatesDomates35 dedi: VirusTotal neden trojan ve virüs hatası verdi? Genişletmek için tıkla... VirusTotal %100 doğru sonuç mu veriyor ?
PatatesDomates35 dedi: VirusTotal neden trojan ve virüs hatası verdi? Genişletmek için tıkla... VirusTotal %100 doğru sonuç mu veriyor ?
PatatesDomates35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #15 claus dedi: VirusTotal %100 doğru sonuç mu veriyor ? Genişletmek için tıkla... Evet ben öyle biliyorum. Windows Defender ve diğer antivirüslerde hata verdiğine göre virüstür belki sen yanlış link atmış olabilirsin.
claus dedi: VirusTotal %100 doğru sonuç mu veriyor ? Genişletmek için tıkla... Evet ben öyle biliyorum. Windows Defender ve diğer antivirüslerde hata verdiğine göre virüstür belki sen yanlış link atmış olabilirsin.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.433 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #16 Yanlışlık yok. Kendin donanım kimliklerinden aratıp yükleyebilirsin dilersen.
PatatesDomates35 Centipat Katılım 10 Ağustos 2024 Mesajlar 273 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #17 claus dedi: Yanlışlık yok. Kendin donanım kimliklerinden aratıp yükleyebilirsin dilersen. Genişletmek için tıkla... Tamamdır istiyorsa kendisi yükler istemezsede yüklemez kendi fikri.
claus dedi: Yanlışlık yok. Kendin donanım kimliklerinden aratıp yükleyebilirsin dilersen. Genişletmek için tıkla... Tamamdır istiyorsa kendisi yükler istemezsede yüklemez kendi fikri.
E ekin asilsoy Megapat Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 760 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #18 claus dedi: Yanlışlık yok. Kendin donanım kimliklerinden aratıp yükleyebilirsin dilersen. Genişletmek için tıkla... Bunun dışında nasıl halledebilirim acaba?
claus dedi: Yanlışlık yok. Kendin donanım kimliklerinden aratıp yükleyebilirsin dilersen. Genişletmek için tıkla... Bunun dışında nasıl halledebilirim acaba?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.433 Makaleler 60 Çözümler 817 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2025 #19 ekin asilsoy dedi: Bunun dışında nasıl halledebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Laptop yada masaüstü anakart modeline göre tek tek sürücüleri indirip yükleyebilirisin.
ekin asilsoy dedi: Bunun dışında nasıl halledebilirim acaba? Genişletmek için tıkla... Laptop yada masaüstü anakart modeline göre tek tek sürücüleri indirip yükleyebilirisin.