Aygıt yöneticisindeki hatalar nedir?

SPARTA1

Centipat
Daha fazla  
2 hafta önce laptopuma format attım ve driver'ları güncellemek için otomatik güncelleştirme programı kullandım, hepsini güncelledim. Ancak sonra, yanlış hatırlamıyorsam "Store expected" tarzı bir hata aldım. Görev çubuğuna faremi getirdiğimde dondu, uygulama açtığımda da dondu. Aygıt Yöneticisi'ne baktım, bir sorun olduğunu düşündüm ama çözemedim ve bulamadım.

Laptopum bu: MSI Katana GF66

• i5
  • 16 GB RAM
  • 3060 ekran kartı
  • 500 GB SSD

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-05 120815.png
    16 KB · Görüntüleme: 36
Otomatik güncelleştirme programları yerine daha sağlıklı olması açısından cihazınızın modelini yazarak kendi sitesinden driver kurulumu yapmanızı öneririm.

Otomatik güncelleştirme programları yerine daha sağlıklı olması açısından cihazınızın modelini yazarak kendi sitesinden driver kurulumu yapmanızı öneririm.

Nasıl yani cihaz modelim MSI Katana MSI Katana driverinimi yukleyim anlamadjm.

Format atıp donanım kimliği paylaşarak sürücü yüklemenize yardım edebiliriz veya laptopunuzun tam modelinizi internette aratarak sürücü kurulumu yapabilirsiniz. En başında format atmanızı öneririm, sürücü programları yanlış sürücü yüklemekte.

Birşey keşfettim chipset driverim yok simdj kurdum gene yok aygıt yoneticisinde gozukmuyo

Chipseti kurdum PC yi kapatim açtım şimdi hiç acilmiyo .D

Chipseti kurdum PC'yi kapatim açtım ve şimdi hiç acilmiyor.
Format atın, rahatlarsınız. Sonrasında sakın ama sakın otomatik güncelleme programı kullanmayın, sürücüleri kendi sitesinden bulun. Bulamadığınız sürücü olursa donanım kimliğiyle beraber konu açıp beni etiketleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…