Aygıt yöneticisindeki her şeyi devre dışı bıraktıktan sonra bilgisayarın USB portları çalışmıyor

chunchun0397

Decapat
Daha fazla  
F. E. A. R oyununu kastırmadan oynamak için aygıt yöneticisindeki tüm her şeyi devre dışı bıraktım, sonra bilgisayarı kapatınca faremin, klavyemin, hatta monitör bile çalışmamaya başladı.
Belki ayar sıfırlanır diye BIOS pilini çıkartıp taktım ama işe yaramadı, ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir şeyin oyunun kasmasına çözüm olacağını hangi kaynaktan aldınız öncelikle onu sormak istiyorum.

Bir tane sitede aygıt yöneticisindeki "insan arabirim kaynakları" kısmını kapatınca FPS artışı olur demistiler, olduda fakat ondan sonra bilgisayarı açınca USB portları çalışmamaya başladı.

Bahsettiğiniz işlem sadece windows tarafını etkilemesi gerekiyor. Eğer donanımsal bi arızanız yoksa bios ekranına girebilmeli ve o kısımda klavye çalışıyor olması lazım. Post sürecinde bip sesi var mı.

Bahsettiğiniz işlem sadece Windows tarafını etkilemesi gerekiyor. Eğer donanımsal bir arızanız yoksa BIOS ekranına girebilmeli ve o kısımda klavye çalışıyor olması lazım. Post sürecinde bip sesi var mı?

Bilgisayarı kapatıp açtığımda 2 defa duymuştum bip sesi.

Başka bir cihaz takmayı deneyin. Mouse veya klavye. Farklı cihaz olduğu için çalışabilir. HDMI kablosu ile monitör olarak televizyon kullanabilirsiniz.

Televizyonda denedim yine görüntü alamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı