deniz3326 Picopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 291 Yer Plunder Outpost Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #1 Merhabalar, yöneticide eksik gözüken sürücü hakkında bilgisi olan var mı? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (12).png 42,3 KB · Görüntüleme: 4.785 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2020
Çözüm crazyreign 6 Ekim 2020 Bu siteden chipset sürücüsünü kur, düzelecektir. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450
Bu siteden chipset sürücüsünü kur, düzelecektir. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #2 Büyük ihtimal AM4 bir anakartın var ve chipset sürücüsünü yüklemedin. Nedir anakartın? Artı 0 Eksi
Bir Matmazel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 5.024 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İzmir 6 Ekim 2020 #3 deniz3326 dedi: Merhabalar, yöneticide eksik gözüken sürücü hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartta bulunan PCI Slotunun Driver'ının olmadığıni gösteriyor. Windows 10 Update'lerini kontrol ettin mi? Artı 0 Eksi
deniz3326 dedi: Merhabalar, yöneticide eksik gözüken sürücü hakkında bilgisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Anakartta bulunan PCI Slotunun Driver'ının olmadığıni gösteriyor. Windows 10 Update'lerini kontrol ettin mi?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 6 Ekim 2020 #4 ASUS diye tahmin ettiğim bir anakartın var. Her halükarda üreticinin sitesine girip Chipset sürücüsünü indirip kuruyorsun. Sorun çözülüyor. ASUS dedim ya, kesin Gigabyte X570 falan çıkar. Artı 0 Eksi
ASUS diye tahmin ettiğim bir anakartın var. Her halükarda üreticinin sitesine girip Chipset sürücüsünü indirip kuruyorsun. Sorun çözülüyor. ASUS dedim ya, kesin Gigabyte X570 falan çıkar.
atomtost91 Femtopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 46 6 Ekim 2020 #5 Kullandığın grafik işlemcisinin/kartının sürücülerini güncelle ben de ilk PC'yi aldığımda aynı sorunlarla karşılaştım. İşte bazı linkler. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com Chipset sürücün için AMD veya Intel linlerini kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Kullandığın grafik işlemcisinin/kartının sürücülerini güncelle ben de ilk PC'yi aldığımda aynı sorunlarla karşılaştım. İşte bazı linkler. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com Chipset sürücün için AMD veya Intel linlerini kullanabilirsin.
KS KS deniz3326 Picopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 291 Yer Plunder Outpost Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #6 crazyreign dedi: Büyük ihtimal AM4 bir anakartın var ve chipset sürücüsünü yüklemedin. Nedir anakartın? Genişletmek için tıkla... TUF B450 PLUS GAMING. Bir Matmazel dedi: Anakartta bulunan PCI Slotunun Driver'ının olmadığıni gösteriyor. Windows 10 Update'lerini kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Ettim. Vavien. dedi: ASUS diye tahmin ettiğim bir anakartın var. Her halükarda üreticinin sitesine girip Chipset sürücüsünü indirip kuruyorsun. Sorun çözülüyor. ASUS dedim ya, kesin Gigabyte X570 falan çıkar. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum şimdi döneceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
crazyreign dedi: Büyük ihtimal AM4 bir anakartın var ve chipset sürücüsünü yüklemedin. Nedir anakartın? Genişletmek için tıkla... TUF B450 PLUS GAMING. Bir Matmazel dedi: Anakartta bulunan PCI Slotunun Driver'ının olmadığıni gösteriyor. Windows 10 Update'lerini kontrol ettin mi? Genişletmek için tıkla... Ettim. Vavien. dedi: ASUS diye tahmin ettiğim bir anakartın var. Her halükarda üreticinin sitesine girip Chipset sürücüsünü indirip kuruyorsun. Sorun çözülüyor. ASUS dedim ya, kesin Gigabyte X570 falan çıkar. Genişletmek için tıkla... Bakıyorum şimdi döneceğim.
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #7 Bu siteden chipset sürücüsünü kur, düzelecektir. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2020 Artı 0 Eksi Çözüm
Bu siteden chipset sürücüsünü kur, düzelecektir. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.486 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 6 Ekim 2020 #8 deniz3326 dedi: TUF B450 Plus Gaming. Genişletmek için tıkla... Bunu indirip kurun. Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin. Artı 0 Eksi
deniz3326 dedi: TUF B450 Plus Gaming. Genişletmek için tıkla... Bunu indirip kurun. Ardından bilgisayarı yeniden başlatıp kontrol edin.
KS KS deniz3326 Picopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 291 Yer Plunder Outpost Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #9 atomtost91 dedi: Kullandığın grafik işlemcisinin/kartının sürücülerini güncelle ben de ilk PC'yi aldığımda aynı sorunlarla karşılaştım. İşte bazı linkler. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com Chipset sürücün için AMD veya Intel linlerini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru mudur? crazyreign dedi: Bu siteden chipset sürücüsünü kur, düzelecektir. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450 Eki Görüntüle 692513 Genişletmek için tıkla... Kuruyorum hocam. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (13).png 6,5 KB · Görüntüleme: 444 Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
atomtost91 dedi: Kullandığın grafik işlemcisinin/kartının sürücülerini güncelle ben de ilk PC'yi aldığımda aynı sorunlarla karşılaştım. İşte bazı linkler. Download the latest official NVIDIA drivers En son resmi NVIDIA sürücülerini indirin www.nvidia.com.tr AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Support for Intel® Graphics Find support information, product highlights, featured content, downloads, and more for Intel® Graphics. downloadcenter.intel.com Chipset sürücün için AMD veya Intel linlerini kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam doğru mudur? crazyreign dedi: Bu siteden chipset sürücüsünü kur, düzelecektir. https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/b450 Eki Görüntüle 692513 Genişletmek için tıkla... Kuruyorum hocam.
crazyreign Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ocak 2014 Mesajlar 1.734 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #10 deniz3326 dedi: Hocam doğru mudur ? Genişletmek için tıkla... Yukarıda ben görsel olarak bırakmıştım halbuki. Artı 0 Eksi
deniz3326 dedi: Hocam doğru mudur ? Genişletmek için tıkla... Yukarıda ben görsel olarak bırakmıştım halbuki.