Çözüldü Aygıt yöneticisindeki Realtek ASIO güncellemesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Merhabalar, dün gece aygıt yöneticisindeki Realtek ASIO bileşenlerini güncelledim ancak bunlar ne işe yarar hangi rolü üstlenir yazılım bileşenleri olarak geçiyor. İnternette araştırdım ancak tam olarak bir bilgi edinemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şanslısınız. Biraz daha gelişmiş bir protokol diyebiliriz. Edindiğim bilgilere göre daha çok müzik yapanlar için kullanılan bir protokol. Daha az gecikme ile ses kartına veri iletebiliyor. Bazı kişiler Line-in ile enstrüman falan da kullanabiliyor. Kelime olarak ise Auido Stream İnput/Output demek. Umarım yardımcı olmuştur.
Şanslısınız. Biraz daha gelişmiş bir protokol diyebiliriz. Edindiğim bilgilere göre daha çok müzik yapanlar için kullanılan bir protokol. Daha az gecikme ile ses kartına veri iletebiliyor. Bazı kişiler Line-in ile enstrüman falan da kullanabiliyor. Kelime olarak ise Auido Stream İnput/Output demek. Umarım yardımcı olmuştur.

Çözüm

Dün güncelleme gelmiş aygıt yöneticisine bir bakayım bileşenleri güncelleyim dedim bunları güncelledi şaşırdım açıkçası teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…