furkan hanelci Yoctopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 RAM 4 gb ram 3200 mhz Ekran kartı AMD RADEON(TM) VEGA 3 GRAPHICS Anakart X509DA İşlemci AMD RYZEN 3 3250U ASUS X509'da laptop çok bağlantılı iletişim bağlantı noktası (com3) sürücüsünde kod 34 hatası veriyor. Ekran resmini yukledim kaynak sekmesini kullanın diyor orada da ne yapacagimi bilmiyorum. Yardimci olur musunuz?
ASUS X509'da laptop çok bağlantılı iletişim bağlantı noktası (com3) sürücüsünde kod 34 hatası veriyor. Ekran resmini yukledim kaynak sekmesini kullanın diyor orada da ne yapacagimi bilmiyorum. Yardimci olur musunuz?
KS KS furkan hanelci Yoctopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #11 Jellyel7 dedi: HP, Huawei yazanları dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hic birinin icinde .exe li bir uygulama yok Jellyel7 dedi: HP, Huawei yazanları dener misiniz? Genişletmek için tıkla... hic birindede .exe li bir uygulama yoktur. Son düzenleme: 15 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Jellyel7 dedi: HP, Huawei yazanları dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hic birinin icinde .exe li bir uygulama yok Jellyel7 dedi: HP, Huawei yazanları dener misiniz? Genişletmek için tıkla... hic birindede .exe li bir uygulama yoktur.