A Aylak Adam! Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 304 Makaleler 1 18 Temmuz 2015 #1 Ben Chipset sürücüsünün yüklenme tarihini, sürümünü, donanım kimliğini aynen şu şekildeki gibi görmek istiyorum. Aygıt yöneticisine girip baktım Chipset sürücüsü diye yazmıyor. Bunlardan hangisi Chipset sürücüsü? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2015
Ben Chipset sürücüsünün yüklenme tarihini, sürümünü, donanım kimliğini aynen şu şekildeki gibi görmek istiyorum. Aygıt yöneticisine girip baktım Chipset sürücüsü diye yazmıyor. Bunlardan hangisi Chipset sürücüsü?
BlueFear Kilopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2015 #2 Intel için sistem aygıtları altında "Intel X series Chipset Family SMBus Host Contoroller" sekmesinden görebilirsiniz.
Intel için sistem aygıtları altında "Intel X series Chipset Family SMBus Host Contoroller" sekmesinden görebilirsiniz.
A Aylak Adam! Hectopat Katılım 17 Nisan 2013 Mesajlar 304 Makaleler 1 19 Temmuz 2015 #3 BlueFear dedi: Intel için sistem aygıtları altında "Intel X series Chipset Family SMBus Host Contoroller" sekmesinden görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim sistemim AMD.
BlueFear dedi: Intel için sistem aygıtları altında "Intel X series Chipset Family SMBus Host Contoroller" sekmesinden görebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Benim sistemim AMD.