Hikokomori Yoctopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 RAM 8192 GB RAM 2667 MHz Ekran kartı NVIDIA MX 110 İşlemci Intel Core i5-1035G1 1 GHz Yanlışlıkla sildim. Nasıl geri yükleyebilirim? Şu anda görüntü bağdaştırıcıları kısmında Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcıları var. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022
Yanlışlıkla sildim. Nasıl geri yükleyebilirim? Şu anda görüntü bağdaştırıcıları kısmında Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcıları var.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.916 Çözümler 245 4 Temmuz 2022 #2 Hikokomori dedi: Yanlışlıkla sildim. Nasıl geri yükleyebilirim? Şu anda görüntü bağdaştırıcıları kısmında Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcıları var. Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA Artı 0 Eksi
Hikokomori dedi: Yanlışlıkla sildim. Nasıl geri yükleyebilirim? Şu anda görüntü bağdaştırıcıları kısmında Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcıları var. Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
3 377154 Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.507 Makaleler 2 Çözümler 83 4 Temmuz 2022 #3 Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Artı 0 Eksi
Geforce Driver Results | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.443 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 4 Temmuz 2022 #4 Aygıt yöneticisinde üstte "Görünüm" ve "Yardım" butonlarının altında - arasında bilgisayar işareti var, ona tıkla. Artı 0 Eksi
Aygıt yöneticisinde üstte "Görünüm" ve "Yardım" butonlarının altında - arasında bilgisayar işareti var, ona tıkla.