Kacmazhatip Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 2 7 Haziran 2020 #1 Aygıt yöneticisinden monitörü devre dışı bıraktım veya cihazı kaldır dedim yanlışlıkla. Aygıt yöneticisinde normalde monitörün modeli yazıyordu şu an genel PNP monitör yazıyor. Sürücüyü güncelle diyorum zaten güncel yazıyor lütfen yardım.
Aygıt yöneticisinden monitörü devre dışı bıraktım veya cihazı kaldır dedim yanlışlıkla. Aygıt yöneticisinde normalde monitörün modeli yazıyordu şu an genel PNP monitör yazıyor. Sürücüyü güncelle diyorum zaten güncel yazıyor lütfen yardım.
shotgunned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 2.796 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #3 Arkadaşlar PnP yazarsa performans düşer mi?
A akiyorm Kilopat Katılım 1 Mayıs 2019 Mesajlar 1.944 Çözümler 39 7 Haziran 2020 #4 shotgunned dedi: Arkadaşlar PnP yazarsa performans düşer mi? Genişletmek için tıkla... VGA port ile bağlanan cihazlarda bunun yazması normal.
shotgunned dedi: Arkadaşlar PnP yazarsa performans düşer mi? Genişletmek için tıkla... VGA port ile bağlanan cihazlarda bunun yazması normal.
Kacmazhatip Centipat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 2 20 Haziran 2020 #5 tekrar etkinleştirme diye bir seçenek yok. ve dp ile bağlı
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 20 Haziran 2020 #6 Monitörün güncel yazılımını bul indir. Daha sonra aygıt yöneticinden el ile güncelle.