ropz00 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 100 Yer FedExForum Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #1 Aygıt yöneticisinde bilinmeyen bir aygıt vardı, ne olduğunu araştırıyordum ancak yanlışlık sonucu silindi. Nasıl geri getirebilirim?
Aygıt yöneticisinde bilinmeyen bir aygıt vardı, ne olduğunu araştırıyordum ancak yanlışlık sonucu silindi. Nasıl geri getirebilirim?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 16 Mart 2021 #2 Donanım değişikliklerini tara butonuna basın. Artı 1 Eksi
KS KS ropz00 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 100 Yer FedExForum Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #3 Kayseri Mantısı dedi: Donanım değişikliklerini tara butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Bastım ancak geri gelmedi. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Donanım değişikliklerini tara butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Bastım ancak geri gelmedi.
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 16 Mart 2021 #4 Sistemi yeniden başlatıp deneyin. Nasıl sildiniz ki? Kendi kendine sürücüsü yüklenmiş olabilir. Artı 0 Eksi
YFK Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2.969 Makaleler 9 Çözümler 29 16 Mart 2021 #5 ropz00 dedi: Aygıt yöneticisinde bilinmeyen bir aygıt vardı, ne olduğunu araştırıyordum ancak yanlışlık sonucu silindi. Nasıl geri getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Silinen aygıt tak ve çalıştır tipi aygıt değilse sürücülerinin yüklemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
ropz00 dedi: Aygıt yöneticisinde bilinmeyen bir aygıt vardı, ne olduğunu araştırıyordum ancak yanlışlık sonucu silindi. Nasıl geri getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Silinen aygıt tak ve çalıştır tipi aygıt değilse sürücülerinin yüklemeyi deneyin.
KS KS ropz00 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 100 Yer FedExForum Arena Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2021 #6 Kayseri Mantısı dedi: Sistemi yeniden başlatıp deneyin. Nasıl sildiniz ki? Kendi kendine sürücüsü yüklenmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle oldu başlattım kaç kere gözükmedi. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Sistemi yeniden başlatıp deneyin. Nasıl sildiniz ki? Kendi kendine sürücüsü yüklenmiş olabilir. Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle oldu başlattım kaç kere gözükmedi.