Merhabalar. Bugün sizlere karşılaştığım sorunun çözümünü göstereceğim. Bu sefer biraz uzun tutmayı planlıyorum (daha öncekine göre ). Sorun şu, Aygıt Yöneticisi'ni açmaya çalıştığımda aniden kapanıyor.
Adım 1 - Kaspersky Security Cloud yükleme
Bu bağlantıyatıklayın. Daha sonra ''30 günlük ücretsiz deneyin'' yazısına tıklayın. Daha sonra gene aynı şekilde ''30 günlük ücretsiz deneyin'' yazısına tıklayın. Otomatik olarak iner zaten o.
Adım 2 - Tarama
Kurulum kısmında herhangi özel bir şey yok, ileri ileri diyip kurun. O yüzden o kısmı atladım. ''Tarama'' adlı fotoğrafta da işaretlediğim gibi ''Tarama'' yazan yere tıklayın. Fotoğrafı yazının en altında bulabilirsiniz. Tıkladıktan sonra ''Taramayı çalıştır'' yazısına tıklayın. Biraz bekleyin o sistemi tarar. Taradıktan sonra yazılım virüsleri siler ve sistemi yeniden başlatır. İşte bu sayede bu problemi çözebildiniz. İyi günler
Bu nasıl bir çözüm anlamadım. Sadece sistemdeki virüsleri sil demişsiniz. Bunu biraz daha kapasiteli yapabilirdiniz. Örneğin Kaspersky'nin yanına bir de Malwarebytes ekleyebilirdiniz.
Bu nasıl bir çözüm anlamadım. Sadece sistemdeki virüsleri sil demişsiniz. Bunu biraz daha kapasiteli yapabilirdiniz. Örneğin Kaspersky'nin yanına bir de Malwarebytes ekleyebilirdiniz.
MalwareBytes'da virüs siliyor. Ama ben bunu tercih ettim. Bu da etkili bence. Ayrıca bu program virüsün Windows'ta oluşturduğu hasarları da düzeltebiliyor.
sfc /scannow komutu virüs silmez. Arkadaşın bahsettiği olay virüs kaynaklı bir problem belli ki, Kaspersky doğru bir çözüm olmuş. Önce komut denenebilir, düzelmez ise bu yönteme gidilebilir demek yanlış olmaz.