g770 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 259 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #1 Aykırı insan ne demek iyi bir şey mi?
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #2 g770 dedi: Aykırı insan ne demek iyi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Neye göre aykırı? Topluma aykırı insan: yaptığı davranışlar ile sistemin köleliğinden çıkıp bireysel özgürlüğe tamamen adapte olmuş kişilerdir. Soruyu biraz açın.
g770 dedi: Aykırı insan ne demek iyi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Neye göre aykırı? Topluma aykırı insan: yaptığı davranışlar ile sistemin köleliğinden çıkıp bireysel özgürlüğe tamamen adapte olmuş kişilerdir. Soruyu biraz açın.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #3 Bunun tam bir cevabı yok aslında çünkü herkesin düşünce yapısı farklı misal bir davranış kime göre aykırı.
Bunun tam bir cevabı yok aslında çünkü herkesin düşünce yapısı farklı misal bir davranış kime göre aykırı.
Jetronin Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.701 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #4 Tamam da hangi tür bir aykırılık istiyorsunuz? Toplumsal mı bireysel mi davranışsal mı?
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #5 Jetronin dedi: Tamam da hangi tür bir aykırılık istiyorsunuz? Toplumsal mı bireysel mi davranışsal mı? Genişletmek için tıkla... Bana niee yanıt verion konuyu ben açmadım ki.
Jetronin dedi: Tamam da hangi tür bir aykırılık istiyorsunuz? Toplumsal mı bireysel mi davranışsal mı? Genişletmek için tıkla... Bana niee yanıt verion konuyu ben açmadım ki.
Hyper_6902 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2019 Mesajlar 3.747 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #6 g770 dedi: Aykırı insan ne demek iyi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Felsefeye girer bu soru net cevabı yoktur.
g770 dedi: Aykırı insan ne demek iyi bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Felsefeye girer bu soru net cevabı yoktur.
g770 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 259 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #7 Jetronin dedi: Tamam da hangi tür bir aykırılık istiyorsunuz? Toplumsal mı bireysel mi davranışsal mı? Genişletmek için tıkla... İg profil yorumlayici bana aykırı insansın dedi üzülmem gerekiyor mu? g770 dedi: İg profil yorumlayici bana aykırı insansın dedi üzülmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ya komik değil gerçekten hassasim bu konularda. Son düzenleme: 10 Haziran 2023
Jetronin dedi: Tamam da hangi tür bir aykırılık istiyorsunuz? Toplumsal mı bireysel mi davranışsal mı? Genişletmek için tıkla... İg profil yorumlayici bana aykırı insansın dedi üzülmem gerekiyor mu? g770 dedi: İg profil yorumlayici bana aykırı insansın dedi üzülmem gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Ya komik değil gerçekten hassasim bu konularda.