TheNovaPunchers Hectopat Katılım 6 Mayıs 2017 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Mayıs 2020 #31 Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Biraz doğru söylemiş gibi . Genişletmek için tıkla... Bu kadar kritik bir mesele üzerinden espri yapmak ne kadar doğru anlayamadım açıkçası.
Kalradyalı Fındık Kurdu dedi: Biraz doğru söylemiş gibi . Genişletmek için tıkla... Bu kadar kritik bir mesele üzerinden espri yapmak ne kadar doğru anlayamadım açıkçası.
onur eymen Kilopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 843 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #32 TheNovaPunchers dedi: Bu kadar kritik bir mesele üzerinden espri yapmak ne kadar doğru anlayamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Ricky Gervais abimizin bu konu hakkında bi konuşması bulunmakta.
TheNovaPunchers dedi: Bu kadar kritik bir mesele üzerinden espri yapmak ne kadar doğru anlayamadım açıkçası. Genişletmek için tıkla... İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Ricky Gervais abimizin bu konu hakkında bi konuşması bulunmakta.
YasarPK Hectopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 904 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Mayıs 2020 #33 Çok iyi basketbolcuydu..
saliholoji Kilopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 887 Çözümler 38 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanlığı, Proje Genel Koordinatörlüğü 17 Mayıs 2020 #34 Orta sahadan attığı şut sayesinde Türkiye-Arjantin maçında 11-0'dan döndürmeyi başardı helal olsun yüreği güzel adam.
Orta sahadan attığı şut sayesinde Türkiye-Arjantin maçında 11-0'dan döndürmeyi başardı helal olsun yüreği güzel adam.
YasarPK Hectopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 904 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Mayıs 2020 #35 saliholoji dedi: Orta sahadan attığı şut sayesinde Türkiye-Arjantin maçında 11-0'dan döndürmeyi başardı helal olsun yüreği güzel adam. Genişletmek için tıkla... Bu bana csgo maçını hatırlattı
saliholoji dedi: Orta sahadan attığı şut sayesinde Türkiye-Arjantin maçında 11-0'dan döndürmeyi başardı helal olsun yüreği güzel adam. Genişletmek için tıkla... Bu bana csgo maçını hatırlattı
A Abdullah_Kadir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 2.391 Makaleler 3 Çözümler 5 17 Mayıs 2020 #36 onur eymen dedi: İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Ricky gervais abimizin bu konu hakkında bir konuşması bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Ricky gervais da mizah konusunda inanılmaz bir insandır. After life izleyenlere selam olsun.
onur eymen dedi: İzahı olmayan şeyin mizahı olur. Ricky gervais abimizin bu konu hakkında bir konuşması bulunmakta. Genişletmek için tıkla... Ricky gervais da mizah konusunda inanılmaz bir insandır. After life izleyenlere selam olsun.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 17 Mayıs 2020 #37 Vine zamanında çok izlerdim kendisini ve baya iyi bir mizahı vardı Fakat karşılaştırma olaylarını pek sevmiyorum. Yani Cem Yılmaz > Aykut Elmas veya Aykut Elmas > Şafak sezer gibi. Yani örnek verdiğim üç kişinin bile mizah anlayışı bambaşka zaten.
Vine zamanında çok izlerdim kendisini ve baya iyi bir mizahı vardı Fakat karşılaştırma olaylarını pek sevmiyorum. Yani Cem Yılmaz > Aykut Elmas veya Aykut Elmas > Şafak sezer gibi. Yani örnek verdiğim üç kişinin bile mizah anlayışı bambaşka zaten.