Yıllar önce vinelarıyla tanıdığımız Aykut Elmas Twitch'te yayın yapıyor. Ne kadar süredir yayın açıyor bilmiyorum. Benim gibi bilmeyip izlemek isteyenler için kanal adı: ELMASOLANAYKUT.
Bilgilendirme amaçlıdır, reklam değil.
Adamın 7 milyon takipçisi var dediğine bak. Neyse ben şu an izliyorum ve cidden adam durmadan konu anlatıyor konudan konuya akıcı bir şekilde geçip mizah yapıyor. Tam bir stand-up gösterisi gibi kesinlikle boş zamanda izlemelik bir yayın.
Adamın 7 milyon takipçisi var dediğine bak. Neyse ben şu an izliyorum ve cidden adam durmadan konu anlatıyor konudan konuya akıcı bir şekilde geçip mizah yapıyor. Tam bir stant-up gösterisi gibi kesinlikle boş zamanda izlemelik bir yayın.
Kankam adam arada sırada DJ'lik yapıyor ve zaten Instagram'da videoları en az 3 milyon izleniyor. Yani adam hikayesinde reklam yapınca Twitch'te 1-2 ayda kazanacağı parayı kazanmış olacak neden yayıncılıkla saatlerce uğraşsın?
Kankam adam arada sırada DJ'lik yapıyor ve zaten Instagram'da videoları en az 3 milyon izleniyor. Yani adam hikayesinde reklam yapınca Twitch'te 1-2 ayda kazanacağı parayı kazanmış olacak neden yayıncılıkla saatlerce uğraşsın?