BKDurak Hectopat Katılım 20 Ekim 2022 Mesajlar 971 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2023 #1 Merhaba öncelikle bununla alakalı konu göremediğim için bu konuda açtım. Aylarca ekilmemiş ama sağlam bozulmamış olan bir ceviz filizlenir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2023
Merhaba öncelikle bununla alakalı konu göremediğim için bu konuda açtım. Aylarca ekilmemiş ama sağlam bozulmamış olan bir ceviz filizlenir mi?
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 9.513 Çözümler 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 7 Temmuz 2023 #2 BKDurak dedi: Merhaba öncelikle bununla alakalı konu göremediğim için bu konuda açtım. Aylarca ekilmemiş ama sağlam bozulmamış olan bir ceviz filizlenir mi? Genişletmek için tıkla... Dış kabuğu soyulmuş kuru ceviz ise şu videodaki yöntemi deneyebilirsin.
BKDurak dedi: Merhaba öncelikle bununla alakalı konu göremediğim için bu konuda açtım. Aylarca ekilmemiş ama sağlam bozulmamış olan bir ceviz filizlenir mi? Genişletmek için tıkla... Dış kabuğu soyulmuş kuru ceviz ise şu videodaki yöntemi deneyebilirsin.