Normal fiyatı 340 TL falan indirimli hali 190 TL alınır mı sizce? Bana kullanacak olduğum 4-5 program lazım korsan da almak istemiyorum içeriklerinde ne olduğu belli değil.
Normal fiyatı 340 TL falan indirimli hali 190 TL alınır mı sizce? Bana kullanacak olduğum 4-5 program lazım korsan da almak istemiyorum içeriklerinde ne olduğu belli değil.
Öncelikle bir açık kaynak alternatiflerine bakın. İhtiyaç ve isteklerinizi karşılamıyorsa satın alın.
Sen önce dinazoru paylaş. Sonra başkasına laf söyleProfesyonel değilsen alma sonra yapamıyonuz, edemiyonuz, beceremiyonuz iptal ücretimi vermiyo etmiyo diye ağlıyonuz.
Adamlar kaç programı 190 liraya satıyor şu devirde 5 $ gibi komik bir paraya, 500 lira olsa bile sırf adankarub emeklerine verilir ve hala 190 liraya alınır mı diye soruyonuz?
Almayın o zaman?
GIMP'in AI hariç Photoshop'dan hiçbir farkı yok zaten.![]()
Kısayol farkı sayma da.Yok muYazık anlamıyosan bence öneri vermenin anlamı yok adamı niye yanlış yönlendiriyon?
Onlarca fark söylerim o gösterdiğin kapıdan gidersin
Tamam reisler sakin sadece birşey sordumYok muYazık anlamıyosan bence öneri vermenin anlamı yok adamı niye yanlış yönlendiriyon?
Onlarca fark söylerim o gösterdiğin kapıdan gidersin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.