Aylık 190 TL'ye Adobe Creative Cloud alınır mı?

Mitrezir

Decapat
Daha fazla  
Normal fiyatı 340 TL falan indirimli hali 190 TL alınır mı sizce? Bana kullanacak olduğum 4-5 program lazım korsan da almak istemiyorum içeriklerinde ne olduğu belli değil.

Normal fiyatı 340 TL falan indirimli hali 190 TL alınır mı sizce? Bana kullanacak olduğum 4-5 program lazım korsan da almak istemiyorum içeriklerinde ne olduğu belli değil.

Öncelikle bir açık kaynak alternatiflerine bakın. İhtiyaç ve isteklerinizi karşılamıyorsa satın alın.

Profesyonel değilsen alma sonra yapamıyonuz, edemiyonuz, beceremiyonuz iptal ücretimi vermiyo etmiyo diye ağlıyonuz. Sonra bi de Adobe'ye kızıyonuz.

Adamlar kaç programı 190 liraya satıyor şu devirde 5 $ gibi komik bir paraya, 500 lira olsa bile sırf adankarub emeklerine verilir ve hala 190 liraya alınır mı diye soruyonuz?

Almayın o zaman?

Son düzenleme:
Öncelikle bir açık kaynak alternatiflerine bakın. İhtiyaç ve isteklerinizi karşılamıyorsa satın alın.

GIMP'in AI hariç Photoshop'dan hiçbir farkı yok zaten. :)

Profesyonel değilsen alma sonra yapamıyonuz, edemiyonuz, beceremiyonuz iptal ücretimi vermiyo etmiyo diye ağlıyonuz.

Adamlar kaç programı 190 liraya satıyor şu devirde 5 $ gibi komik bir paraya, 500 lira olsa bile sırf adankarub emeklerine verilir ve hala 190 liraya alınır mı diye soruyonuz?

Almayın o zaman?
Sen önce dinazoru paylaş. Sonra başkasına laf söyle 😒

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı