GeForce NOW Aylık gündüz paketi alınır mı?

Efrect

Hectopat

Pakette her oturumda 2 saat oynayabiliyoruz sınırsız oturum hakkımız var. 1 buçuk saat oynar oturumu kapar başka oyuna geçerim böyle sınırsız oynarım diye düşündüm böyle yapabilir miyim ve değer mi?

GeForce NOW Türkiye'de rezalet hizmet veriyor internetin iyi olsa bile görüntü çamur oluyor. Ben hiç almamanı öneririm fakat almakta kararlıysan sen bilirsin.

Hocam bunu alacağınıza bedava bir şekilde yabancı hesap açıp 1 saatliğine oynayabiliyordunuz hala geçerli mi bilmiyorum. Verdikleri sistem de kötü değildi. Toplamda 500 saat kadar kullandım öyle düşünün. Cyberpunk 2077'yi 2 kere bitirdim bu şekilde en yüksek grafiklerde. Rekabetçi oyunlarda iş yapmıyor fakat Battlefield falan rahatça oynatıyor. Görüntü tatmin ediciydi 100Mbps internet ile.

İfadeler: VIN
GeForce NOW Türkiye'de rezalet hizmet veriyor internetin iyi olsa bile görüntü çamur oluyor. Ben hiç almamanı öneririm fakat almakta kararlıysan paket mantıklı.

Eskiden kullanıyordum GeForce NOW'u daha gameplus olmadan önce güzeldi internetim kötü olmasına rağmen şimdi bir bedava paketle deneyeceğim.

İnternetin iyi mi?

60Mbps gibi bir internetim var akıcı oynar mıyım bilmiyorum.

EU olarak alınır. Türkiye'de ki hizmeti rezalet.

EU olarak alınır. Türkiye'de ki hizmeti rezalet.

Hocam sırada 1.dim yarım saattir bekliyorum hala aynı 1.yim

EU central serverinden girdim 50 sıra vardı Türkiye'de 30 var ama 1 2 dakikada 18'e düştü sıra.

Son düzenleme:
Hocam sırada 1.dim yarım saattir bekliyorum hala aynı 1.yim

EU central serverinden girdim 50 sıra vardı Türkiye'de 30 var ama 1 2 dakikada 18'e düştü sıra.
Hocam aradan bayağı bir zaman geçmiş hatırlar mısınız bilmiyorum ama gündüz paketini aldınız mı? Aldıysanız deneyimleriniz nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…