Aylık ne kadar maaş alıyorsunuz?

Metalürji ve malzeme mühendisiyim. Yeni mezun sayılırım, sektörde 16. ayım 14.500 TL

Şu konuda yazılan bazı maaşları görünce nevrim dönüyor Umarım bize de nasip olur

Eğitimimi AÖL'den sürdürürken ders çalışma dönemlerim dışında babamın yanında 6500TL'ye çalışıyorum. Günde 5 saatlik mesaim oluyor ve teknoloji ihtiyaçlarım gibi bir çok şeye param yetiyor.

Hocam bende senle aynı durumdayım Fırın Cafede garsonluk için konuştum 7000 civarı yapabilirlerse sigorta yapmayı teklif ettiler başka yerlere bakmanı öneririm.

3750€ MAN'da makine mühendisiyim.
Hocam MAN'da ilk mezun olarak giriş yaparsak makine mühendisi olarak 3750 euro ile mi başlarız daha ucuza mı çalışırız.

Son düzenleme:

Ben stajımı bir tanıdık sayesinde ASELSAN'da yaptım, sonrasında 1.5 yıl orada çalıştım, man alman markası olduğu için Almanca'yı ileri düzeyde bilmen gerekiyor. Anneanne tarafı alman olduğu için de Almanca'ya hakimim, bu şekilde girdim.

4 yıldır icra katibiyim 12.000 TL

3800$ aylık + sigorta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…