Aylık ne kadar maaş alıyorsunuz?

Yemin ederim şu uçuk rakamlar gerçekse... Neyse bir şey demiyorum. Önüne gelen eurolar, dolarlar sallamışlar.

Güncellememi yapayım o zaman. Güncel olarak 4475$ almaktayım. Mesleğim uzak yol vardiya zabiti. Daha açıklayıcı olması açısından gemilerde 4. ve 3. kaptan olarak görev yapmaktayım.

Güncellememi yapayım o zaman. Güncel olarak 4475$ almaktayım. Mesleğim uzak yol vardiya zabiti. Daha açıklayıcı olması açısından gemilerde 4. ve 3. kaptan olarak görev yapmaktayım.
Hangi firma hocam, bende ileride çarkçı olmayı düşünüyorum. Tavsiyeniz var mı?

Firma olarak yorum yapmak istemiyorum henüz daha ikinci kontratım. Genel olarak tankerlerde maaş daha fazla.

Yemin ederim şu uçuk rakamlar gerçekse... Neyse bir şey demiyorum. Önüne gelen eurolar, dolarlar sallamışlar.

Eğer adamakıllı bir üniversite de okuyup kendinizi geliştirirseniz iş sizi buluyor ve o meblağları alıyorsunuz. Ben kazanmıyorum ama kazanan çok tanıdığım var.

Birkaç gün sonra ayda 20 K. Etiketçi olacam.

Aynen bu uzun yol gemi mevzusunda gerçekten böyle iyi dolar-eurolar dönüyor.

Yatırım danışmanıyım ve 42.000 TL maaş alıyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…