Aylık yapabileceğim işler

Enesxdd

Megapat
Bu gün itibariyle 18 yaşıma bastım. Ailemle kalmakta olduğum için benden 0 para çıkıyor. Ben de kendim biraz orada biraz burada çalışarak ufak ufak para kazanmak istiyorum. Ancak ikamet ettiğimiz yerde tanıdığımız bir insan yok, yani hadi şu amcamın yanına gideyimde çalışıyım para versin bana gibi bir durumum yok. Çok yakınımda A101 ve şok marketleri var. Bunlarda çalışabilir miyim? Sadece 1-2 ay veya hafta usulü çalıştırıyorlar mı? Veya sizin bildiğiniz başka çalışabileceğim bir alan var mı?

Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun! Nice senelere, bence A101 gibi yerlerde şansınızı deneyin olmadı iş ilanlarına bakın yakınızda bulunan.
Teşekkür ederim. A101 gibi yerlerde belli bir ay çalışma zorunluluğu var mı? Çünkü ben sadece 1 ay çalışacağım veya 2 ay yani kısa süreler çalışmak istiyorum.

Teşekkür ederim. A101 gibi yerlerde belli bir ay çalışma zorunluluğu var mı? Çünkü ben sadece 1 ay çalışacağım veya 2 ay yani kısa süreler çalışmak istiyorum.
Kuzenim çalışıyordu detaylı bilmiyorum sanırım yok ama 1 ay çalışıp sonra istifa edersen tekrar giremezsin bence.

Kuzenim çalışıyordu detaylı bilmiyorum sanırım yok ama 1 hafta çalışıp sonra istifa edersen tekrar giremezsin bence.
Tekrar girmeye ihtiyacım yok zaten, mesela 2 hafta çalışsam 2 haftalık ücretimi alabilir miyim? Ayrıca sözleşme falan yaparken işte azami çalışma süresi 3 aydır falan gibi bir şey olursa benim için sıkıntı olabilir.

Mutlu yıllar kardeşim. Azmini takdir ettim. Bu zamana kadar birbiriyle alakasız bir kaç yerde çalıştım ve öğrenciliğim hala devam ediyor. İş imkanı olarak organizasyon şirketleri var anlattıkların gibi. Günlük çalışıyor günlük kazanıyorsun. Ama insan yerine koyulmuyorsun sırtına çok yük yüklüyorlar. Yine de şükür. Hem tat almayı bilirsen Organizasyon ve insan kaynakları şirketleri diye aratırsan bulabilirsin belki.

Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Dediğiniz şey tam benlik. Günlük iş yapıp günlük ücretimi alabilirsem ne mutlu bana. Ancak ikamet ettiğim yerde böyle şeylerın olduğunu pek sanmıyorum yine de araştırmaya değer. Çok teşekkürler tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…