InJustice Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2016 Mesajlar 2.448 Çözümler 7 Yer Troposfer 25 Mayıs 2018 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "Şimdi her şey anlamsız, yarım kaldı aşkımız Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız Her şey anlamsız, yarım kaldı aşkımız Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız" Güzel eserler köşemizde bugün. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2018
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et "Şimdi her şey anlamsız, yarım kaldı aşkımız Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız Her şey anlamsız, yarım kaldı aşkımız Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız" Güzel eserler köşemizde bugün.
A AsjasFıdas1000 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 898 Çözümler 4 26 Mayıs 2018 #2 Çok eski bir müzik grubu. Eskiden çok dinliyordum şarkılarını. Bu ise grubun en harika şarkılarından birisidir. Eski yılları özledim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çok eski bir müzik grubu. Eskiden çok dinliyordum şarkılarını. Bu ise grubun en harika şarkılarından birisidir. Eski yılları özledim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et