AidenFloppa Femtopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #1 Aynada baktığımda kendimi Brad Pitt gibi çekici buluyorum ancak ön kamerada kendimi çekince değisik geliyor aynadaki görüntüme hiç benzemiyor telefonum A73. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2025
Aynada baktığımda kendimi Brad Pitt gibi çekici buluyorum ancak ön kamerada kendimi çekince değisik geliyor aynadaki görüntüme hiç benzemiyor telefonum A73.
Kbmars Picopat Katılım 14 Aralık 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U GEFORCE 940M 1 TB HDD 100 OKUMA 120 YAZMA 4+8 GB DDR3L RAM Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #2 AidenFloppa dedi: Aynada baktığımda kendimi Brad Pitt gibi çekici buluyorum ancak ön kamerada kendimi çekince değisik geliyor aynadaki görüntüme hiç benzemiyor telefonum A73. Genişletmek için tıkla... insanlar kamera ile bakmayacağına göre aynadır doğal olan.
AidenFloppa dedi: Aynada baktığımda kendimi Brad Pitt gibi çekici buluyorum ancak ön kamerada kendimi çekince değisik geliyor aynadaki görüntüme hiç benzemiyor telefonum A73. Genişletmek için tıkla... insanlar kamera ile bakmayacağına göre aynadır doğal olan.
E Ekrem Solak Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 294 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #3 Tam emin olmamakla birlikte YouTube'da karşıma çıkan videolarda ön kamera doğru diyordu şahsen ben aynadan bakınca andy garcia gibi oluyorum ön kamerada ise köksal babaya benziyorum.
Tam emin olmamakla birlikte YouTube'da karşıma çıkan videolarda ön kamera doğru diyordu şahsen ben aynadan bakınca andy garcia gibi oluyorum ön kamerada ise köksal babaya benziyorum.
AidenFloppa Femtopat Katılım 10 Ocak 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #4 Biraz araştırdım kamerada mm var yüzü farklı çekiyr 10 da yüzünüz çok yakın 50mm deyse ortalama tip gibi ama gerçekte naısl görnümek istiyorum.
Biraz araştırdım kamerada mm var yüzü farklı çekiyr 10 da yüzünüz çok yakın 50mm deyse ortalama tip gibi ama gerçekte naısl görnümek istiyorum.