Aynı ağ üzerindeki Android cihazı diğerinden çaldırabilecek uygulama önerisi

İşletim sistemi
Android

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Google'ın Cihazımı bul uygulaması var ama ben açık kaynaklı bakıyorum.

Önceliğim açık kaynak ama yoksa kapalı da olur, problem değil.

Diğer cihazım tablet. Haliyle içinde SIM olmadığı için aynı ağda olacağız. Uygulama aynı ağda çalışmak zorunda değil ama öyle olursa güzel olur. Çünkü zaten aynı ağda olacağız.

Telefonumdan tableti çaldırmak istiyorum.

"Önceliğim açık kaynak ama yoksa kapalı da olur, problem değil."
Bu şekilde belirtmişsiniz, Google Cihazımı Bul uygulamasından daha iyi bir isteğinizi yerine getirebilecek uygulama bilmiyorum. Neden açık kaynak?

Adı üstünde, önceliğim o. Bir de aynı ağ üzerinde olacağı için belki açık kaynakla hallederim diye düşündüm.

Daha güvenli olacağından vs. Ama tutturmuyorum tabi.

Adı üstünde, önceliğim o. Bir de aynı ağ üzerinde olacağı için belki açık kaynakla hallederim diye düşündüm.

Daha güvenli olacağından vs. Ama tutturmuyorum tabi.
Prey Anti Theft'e bakabilirsiniz.

KDE Connect, normalde bilgisayar-telefon bağlantısına yarıyor ama Android cihazlar arasında da çalışıyor diye biliyorum. Bir deneyin isterseniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam, şöyle yapın madem tablet Wi-Fi'de olacak: tablet için 1 adet Discord hesabı açın, ardından bir ses kanalı oluşturun ve tableti ses kanalında hoparlör ve mikrofonu açık konumda tutun. Telefondan ise siz de istediğiniz zaman o ses kanalına girip kendi mikrofonunuzu istediğiniz anda açabilirsiniz.

Konuya gelecek olursak, çaldırmak istiyormuşsunuz. Discord’da aynı şeyi yapmak mümkündür. Not: Aynı ağa bağlı kalmak zorunda değilsiniz, her iki tarafın da internet bağlantısı olması yeterlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…