Google'ın Cihazımı bul uygulaması var ama ben açık kaynaklı bakıyorum.
Önceliğim açık kaynak ama yoksa kapalı da olur, problem değil.
Diğer cihazım tablet. Haliyle içinde SIM olmadığı için aynı ağda olacağız. Uygulama aynı ağda çalışmak zorunda değil ama öyle olursa güzel olur. Çünkü zaten aynı ağda olacağız.
"Önceliğim açık kaynak ama yoksa kapalı da olur, problem değil."
Bu şekilde belirtmişsiniz, Google Cihazımı Bul uygulamasından daha iyi bir isteğinizi yerine getirebilecek uygulama bilmiyorum. Neden açık kaynak?
Bu şekilde belirtmişsiniz, Google Cihazımı Bul uygulamasından daha iyi bir isteğinizi yerine getirebilecek uygulama bilmiyorum. Neden açık kaynak?
Hocam, şöyle yapın madem tablet Wi-Fi'de olacak: tablet için 1 adet Discord hesabı açın, ardından bir ses kanalı oluşturun ve tableti ses kanalında hoparlör ve mikrofonu açık konumda tutun. Telefondan ise siz de istediğiniz zaman o ses kanalına girip kendi mikrofonunuzu istediğiniz anda açabilirsiniz.
Konuya gelecek olursak, çaldırmak istiyormuşsunuz. Discord’da aynı şeyi yapmak mümkündür. Not: Aynı ağa bağlı kalmak zorunda değilsiniz, her iki tarafın da internet bağlantısı olması yeterlidir.