Öncelikle herkese merhabalar. Konuyla ilgilenen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
CMD ile veya herhangi bir yöntemle aynı ağda bulunduğumuz bilgisayarın " C:\Users\(kullanıcı adı)\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup " klasörü içerisine bir dosya göndermem gerekiyor.
Fakat ben bu işlemleri yaparken karşı bilgisayar açık ama benim ona direkt temas ile iletişimim olmayacak ve daha önceden de bir ayar yapmış olmayacağım (güvenlik duvarı vs. hariç)
İstersen USB Belleğini kullanarak diğer bilgisayara aktarım yapabilirsin. Anladığım kadarıyla diğer bilgisayara sızmak istiyorsun. Anlattığım dışındaki işlemler yasal değil.
Düşünceleriniz doğru fakat bilgisayar yine kendi bilgisayarım sadece kendimi geliştirmek için öğrenmek istiyorum benim söylediğim şekilde mümkün mü acaba?
Bir yolu var mıdır.
İstersen USB Belleğini kullanarak diğer bilgisayara aktarım yapabilirsin. Anladığım kadarıyla diğer bilgisayara sızmak istiyorsun. Anlattığım dışındaki işlemler yasal değil.
Bilgisayarım oğlumun bilgisayarı. Bizden habersiz geceleri bilgisayarı kullanıyor. Bilgisayara da bir şifre koymuş. Elle giremiyorum. Yaşı büyük olduğu için lafda dinletemiyoruz. Bilgisayardan az uz anlarım. Amacım belirttiğim hedefe rat dosyası yüklemek di. Ailesel bir konu olduğu için detay vermek istememiştim.
Bilgisayarım oğlumun bilgisayarı. Bizden habersiz geceleri bilgisayarı kullanıyor. Bilgisayara da bir şifre koymuş. Elle giremiyorum. Yaşı büyük olduğu için lafda dinletemiyoruz. Bilgisayardan az uz anlarım. Amacım belirttiğim hedefe rat dosyası yüklemek di. Ailesel bir konu olduğu için detay vermek istememiştim.
Dediğim gibi bu durumun yasal olmadığını ve Technopat Sosyal'de yasak olduğunu düşünüyorum. @Recep Baltaş@MF ve diğer yetkili moderatör arkadaşlar konuyu incelesinler bir sıkıntı yoksa yardımcı olmaya çalışırım.
Ayrıca sizin kullandığınız piyasada bulunan bir çok zararlı yazılım darkomet rat gibi ve daha fazlası. AV'ler tarafından tespit ediliyor. Yani bu tarz işlere yorulmak yerine evladınızla durum hakkında konuşmanız daha doğru olacaktır.
Dediğim gibi bu durumun yasal olmadığını ve Technopat Sosyal'de yasak olduğunu düşünüyorum. @Recep Baltaş@MF ve diğer yetkili moderatör arkadaşlar konuyu incelesinler bir sıkıntı yoksa yardımcı olmaya çalışırım.
Ayrıca sizin kullandığınız piyasada bulunan birçok zararlı yazılım Av'ler tarafından tespit ediliyor. Yani bu tarz işlere yorulmak yerine evladınızla durum hakkında konuşmanız daha doğru olacaktır.