Aynı anakarttan iki tane ekran kartının sürücülerini yükleyip kullanılabilir mi?

Benim bildiğim sadece aynı GPU'lar olmalı, yoksa çalışmıyor. Mining için bu durum geçerli midir bilemeyeceğim.

Kazımda işlemciye çok abanmana gerek yok, Pentium işlemci bile işini görür. 4GB RAM gayet yeterlidir.

PSU konusu alacağın kartların TDP değerine göre değişir, bunun net cevabı olmasa da tavsiyem 1200W kaliteli bir PSU alman olacaktır. Bu sayede orta halli mining rig kurabilirsin gibi.

Şu anki kartlarının MH/s değerini topla ve bu siteden hesapla:

3060 alacaksın ama mining için mantıklı olmaz hocam, yarı yarıya düşürüldüğü için pek kar'ın olmayacaktır. Onun yerine mining sürümünü bekleyebilirsin, benzer fiyata satılacağını düşünüyorum. Hem bu sayede benim gibi 3060 almayı bekleyen oyuncular kart alabiliriz. Hem de size özel çıkarılan kartlar ile mining yapabilirsiniz ve onlarda herhangi bir kısıtlama olmayacağı için karlı çıkarsınız.

Yok hocam elimdeki 2 kartla yapacağım 1660 Ti ve RX590 onun dışında şu anlık kart almayacağım 3060ı oyun için stok bulursam diğer bilgisayarıma alacağım. Çift ekran kartını tek monitörden nasıl yönetirim driverlarını voltaj düşürmelerini fanlarını falan bir bilgin var mı acaba?

yönetmne gerek yok yazılım indiriyon şirketin kuruyon o yönetiyo
farketmez ekran kartlarının markası

Yönetmne gerek yok yazılım indiriyon şirketin kuruyon o yönetiyor.

2 farklı kart olur değil mi 1660 Ti ve RX590. fanlarını falan ayarlamak için sordum voltajlarınıda düşüreceğim ondan bilgin var sanırım biraz bilgi verir misin?

yönetmne gerek yok yazılım indiriyon şirketin kuruyon o yönetiyo

farketmez ekran kartlarının markası
bir tanesinden çıkış alcaksın
2 farklı kart olur değil mi 1660 Ti ve RX590. fanlarını falan ayarlamak için sordum voltajlarınıda düşüreceğim ondan bilgin var sanırım biraz bilgi verir misin?
niye düşürcen yazılım indiriyon o ayarlıyo
sen
bir tanesinden çıkış alcaksın

niye düşürcen yazılım indiriyon o ayarlıyo
oc yapacaksan bilmeden yapma fanları ayarlayacaksan o zaten yük altında çalışcak fanları neden karıştırcaksın yada en yüksek seviyeye alırsın biostan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…