Aynı Anda 2 Modem Kullanma

Wielsek

Kilopat
Daha fazla  
Elimde 2 adet Modem var, Bazı Odalarda internet Yeterince çekmediği için Wi-Fi sinyal artırıcı almak Istiyordum fakat Sorayım Dedim; Aynı hat üzerinde 2 adet Modem kullanabilir Miyim?

Kullanacağım 2. Modemin Modeli: ZyXEL VMG3312-B10B.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette, kullanabilirsiniz. Şu anda bizzat ben kullanmaktayım. Hatta iki ayrı operatörün internetini kullanıyorum. Oldukça garip bir konu ama olsun.

Bende yapmak istiyorum nasıl yaptınız açıklar mısınız?
Bir adet DSL kablomuz var ve onu soymamız gerekiyor. İçerisindeki 4 renkli kablonun 2'sini bir internet kablosuna diğer ikisini de diğer internet kablosuna bağlıyoruz. Eğer bağlamayı bilmiyorsanız bir elektrikçiden yardım alınız. Bu kadar hepsi.

2.Modemini AP olarak kullanabilirsin. Bunun için Technopath'ın hazırladığı şu rehbere göz atabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Modem markan farklı olsa da izleyeceğin adımlar benzer olduğu için bu rehberi incelediğinde sen de kendi modemin için benzerlerini uygulayıp AP olarak kullanmaya başlayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı