Aynı anda AUX ve USB girişli çift kulaklık nasıl kullanılır?

bachmeier

Kilopat
Daha fazla  
Gamepower markasının Kizaru modeli olan kulaklığına sahibim ve aynı anda AUX girişli AKG marka telefon kulaklığımı taktığımda ikisinden de ses alamıyorum. Biraz araştırdım, Realtek menüsünden girişleri aynı anda çalıştırma ayarını yapınca kulak içi kulaklığımdan ses alabiliyorum fakat kulak üstü kulaklığımdan ses alamıyorum. Bunun nedeni büyük ihtimalle kulak üstü kulaklığım USB girişli olduğundan Realtek ses sürücüsünün kulak üstü kulaklığımı algılamaması. Şöyle bir şey de var; Denetim Masası ses ayarlarından ikisini de sınamayı deneyince ikisinden de ayrı ayrı sesler alabiliyorum fakat herhangi bir tarayıcıda ya da oyunda hangisini varsayılan yaparsam o ses veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, USB girişli kulaklıklarda ses yongası var. Farklı bir ses donanımı olarak gözüküyor. Bu sebeple olmuyor. Bende USB girişli kulaklık var. Ben de kullanamıyorum.

Hocam, USB girişli kulaklıklarda ses yongası var. Farklı bir ses donanımı olarak gözüküyor. Bu sebeple olmuyor. Bende USB girişli kulaklık var. Ben de kullanamıyorum.
Yapabilecek bir şey yok sanırım bu durumda, sağ olun bilgilendirdiğiniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…