alohi Kilopat Katılım 10 Mayıs 2015 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar muhtemelen böyle birşey yoktur diye düşünüyorum ama yine de sizlere sorayım dedim. Aynı kişiye aynı anda mesala 100 mesaj atabilir miyimtek dokunuşla.
Arkadaşlar muhtemelen böyle birşey yoktur diye düşünüyorum ama yine de sizlere sorayım dedim. Aynı kişiye aynı anda mesala 100 mesaj atabilir miyimtek dokunuşla.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Haziran 2015 #2 SMS'ten bahsediyorsan Flood SMS olur. Birçok sistem bunu engellemek için korumaya sahiptir. Sana birisi birden 100 mesaj atsa nasıl oluır ?
SMS'ten bahsediyorsan Flood SMS olur. Birçok sistem bunu engellemek için korumaya sahiptir. Sana birisi birden 100 mesaj atsa nasıl oluır ?
squater Kilopat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2015 #3 Ya adam derki , '' Ulan bu çocuk napıyor bana bişeymi anlatıyor'' gibi sözler kullanır.Atcaksan Flood SMSe girer
Ya adam derki , '' Ulan bu çocuk napıyor bana bişeymi anlatıyor'' gibi sözler kullanır.Atcaksan Flood SMSe girer