H hunberk Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #1 Merhaba, bilgisayarıma örneğin 5 adet ayrı flash disk bağlıyarak bunlara aynı anda Windows ISO'su yazmak istiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2025
Merhaba, bilgisayarıma örneğin 5 adet ayrı flash disk bağlıyarak bunlara aynı anda Windows ISO'su yazmak istiyorum. Nasıl bir yol izleyebilirim?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 25 Haziran 2025 #2 USB hub üzerinden bağlamayı deneyebilirsiniz ancak aynı anda yazılır mı emin değilim. USB Controller buna izin verir mi bilemiyorum. Artı 0 Eksi
USB hub üzerinden bağlamayı deneyebilirsiniz ancak aynı anda yazılır mı emin değilim. USB Controller buna izin verir mi bilemiyorum.
notshinoaaa Picopat Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2025 #3 Nasıl yani? Aynı anda 5 USB bağlayıp hepsine aynı anda ISO dosyası mı yazdırmak istiyorsunuz? Bunun mümkünatından şüpheliyim. Artı 0 Eksi
Nasıl yani? Aynı anda 5 USB bağlayıp hepsine aynı anda ISO dosyası mı yazdırmak istiyorsunuz? Bunun mümkünatından şüpheliyim.
KS KS H hunberk Hectopat Katılım 4 Nisan 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #4 evet bende şüphe ettiğim için belki de bir yolu olabilir diye sormak istemiştim. Artı 0 Eksi