lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 11 Haziran 2023 #1 Aynı anda bir kulaklıktan ses alıp, başka bir kulaklığı da mikrofon olarak kullanabilir miyim? Böyle bir şey mümkün mü? Biri Bluetooth diğeri kablolu.
Aynı anda bir kulaklıktan ses alıp, başka bir kulaklığı da mikrofon olarak kullanabilir miyim? Böyle bir şey mümkün mü? Biri Bluetooth diğeri kablolu.
Çözüm spriggan 11 Haziran 2023 Birini kablolu, birini bluetooth'dan bağlayıp windows ses denetim merkezinden giriş ve çıkış aygıtlarını ayarlayabiliyorsun.
Birini kablolu, birini bluetooth'dan bağlayıp windows ses denetim merkezinden giriş ve çıkış aygıtlarını ayarlayabiliyorsun.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 11 Haziran 2023 #2 Birini kablolu, birini bluetooth'dan bağlayıp windows ses denetim merkezinden giriş ve çıkış aygıtlarını ayarlayabiliyorsun. Artı 0 Eksi Çözüm
Birini kablolu, birini bluetooth'dan bağlayıp windows ses denetim merkezinden giriş ve çıkış aygıtlarını ayarlayabiliyorsun.