Arkadaşlar şu an Samsung 850 Evo M.2 SSD kullanıyorum. 2. bir Sata 3 850 Evo ya da M.2 Sata 960 Evo almayı düşünüyorum. İkinci bir SSD'nin sisteme bir faydası olur mu?
960 EVO M2 SATA arabirimini kullanmaz. M2 PCI-e arabirimini kullanır. Anakartınız m2 PCI-e destekliyorsa 850 EVO'yu çıkarıp 960 EVO'yu takarsanız faydası olur. Anakart marka model verin.
960 EVO M2 SATA arabirimini kullanmaz. M2 PCI-e arabirimini kullanır. Anakartınız m2 PCI-e destekliyorsa 850 EVO'yu çıkarıp 960 EVO'yu takarsanız faydası olur. Anakart marka model verin.
Kusura bakmayın sosyal deki TDK uzmanı arkadaşlar engel attığı için yazamadım. m.2 sata yanlış yazmışım onu cevap geldikten sonra fark ettim. Anakart ım msi z270 gaming m7.
Depolama hızın yeterli geliyorsa çok gereksiz bir yükseltme olacaktır. Eğer yüksek depolama hızlarına ihtiyacın varsa yada daha uzun ömürlü bir depolama aygıtına geçmek istiyorsan 960 EVO yada PRO modellerine bakabilirsin.