Aynı anda kavisli ve düz monitör kullanmak

yklc

Hectopat
Daha fazla  
1.monitörüm düz yanına başka bir monitör daha alacaktım ama aradığım kriterlere uygun kavisli ve düz olarak 1'er tane seçenek var düz olan sinirli sayıda üretilen ASUS PG32uqx bunu bulamazsam sanırım kavisli alacağım peki biri düz diğeri kavisli konfor açısından bir sorun yaratır mı bir düz olana bir kavisli olana bakınca gözüme garip gelebilir mi?

Kavislinin yanına düz, dik dönmüş yan küçük monitor kullanılabilir ama normal 2 monitoru yan yana koyacağım derseniz, çok rezalet olur.

Hayır garip gelmez. Ben de kullandım. Çok bir sıkıntı yaratmadı.

Kavislinin yanına düz, dik dönmüş yan küçük monitor kullanılabilir ama normal 2 monitoru yan yana koyacağım derseniz, çok rezalet olur.

Herhangi birini dik olarak kullanmayı düşünmüyorum yan yana kullanacağım

Bana sorarsan flat iki monitör daha uyumlu olur.
Yalnız düşündüğün ASUS epey pahalıydı stokta varken. Emin misiniz onu almak istediğine. O paralara OLED monitör var.

Ben zaten ürünü yurt dışından alacaktım ve para sıkıntım yok zaten 1. monitörüm ASUS'un yeni çıkardığı OLED monitör.

Bana sorarsan flat iki monitör daha uyumlu olur.
Yalnız düşündüğün ASUS epey pahalıydı stokta varken. Emin misiniz onu almak istediğine. O paralara OLED monitör var.

4K HDR 1000 veya üstü en fazla 32 inç 144Hz en az düz monitör önerin var mı?

Ben zaten ürünü yurt dışından alacaktım ve para sıkıntım yok zaten 1. monitörüm ASUS'un yeni çıkardığı OLED monitör.

Mükemmel bir tercih. OLED monitörün yanına VA monitör kusura bakma yakışmaz yalnız.

4K HDR 1000 veya üstü en fazla 32 inç 144Hz en az düz monitör önerin var mı?

HDR 1000 ve üstü her monitörde olmaz hocam.
Görüntü kalitesi olarak beğendiğim monitörü paylaşayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…