M Mehmet46362 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar ben bu hafta nakil yaptırmak istiyorum. Ama meslek lisesi alan seçimleri bu hafta ikisini de aynı anda yapabilir miyim?
Arkadaşlar ben bu hafta nakil yaptırmak istiyorum. Ama meslek lisesi alan seçimleri bu hafta ikisini de aynı anda yapabilir miyim?
Travis_Bickle Hectopat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 2.180 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Radeon XFX RX6400 4gb GPU, AMD Ryzen 5 4500 CPU, 8+8 3000'lik DDR4 Ram, 650w 80+ PSU, Rampage Membran Klavye, AOC GM500 Mouse, AOC 24G2SP Monitör, Samsung SyncMaster 932NWE Plus 8000:1 5 ms İkinci Monitör, Rampage Kulaklık Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Eylül 2023 #2 Knk nakili nasıl yapacaksın? Ayrıca önce nakil sonra alan yapman gerekiyor sanırım.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.287 Makaleler 3 Çözümler 84 26 Eylül 2023 #3 Mehmet46362 dedi: Arkadaşlar ben bu hafta nakil yaptırmak istiyorum. Ama meslek lisesi alan seçimleri bu hafta ikisini de aynı anda yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Seçimler olmadan nakil yapılabileceğini sana kim söyledi?
Mehmet46362 dedi: Arkadaşlar ben bu hafta nakil yaptırmak istiyorum. Ama meslek lisesi alan seçimleri bu hafta ikisini de aynı anda yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Seçimler olmadan nakil yapılabileceğini sana kim söyledi?
M Mehmet46362 Decapat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2023 #4 Maxtoric dedi: Seçimler olmadan nakil yapılabileceğini sana kim söyledi? Genişletmek için tıkla... Anadolu lisesi için nakil var meslekten mesleğe yok Travis_Bickle dedi: Knk nakili nasıl yapacaksın? Ayrıca önce nakil sonra alan yapman gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... O meslekten mesleğe geçenler için a meslekten anadoluya var
Maxtoric dedi: Seçimler olmadan nakil yapılabileceğini sana kim söyledi? Genişletmek için tıkla... Anadolu lisesi için nakil var meslekten mesleğe yok Travis_Bickle dedi: Knk nakili nasıl yapacaksın? Ayrıca önce nakil sonra alan yapman gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... O meslekten mesleğe geçenler için a meslekten anadoluya var