sistemdeneme Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 303 17 Temmuz 2020 #1 Merhabalar, ben maksimum modem arayüzünde 65Mbps alır gözükürken komşumda 130 Mbps olarak gözüküyor. İkimiz de Wireless olarak bağlıyız. Bunun nedeni nedir? O yukarıda, ben Wi-Fi'ın hemen yanındayım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2020
Merhabalar, ben maksimum modem arayüzünde 65Mbps alır gözükürken komşumda 130 Mbps olarak gözüküyor. İkimiz de Wireless olarak bağlıyız. Bunun nedeni nedir? O yukarıda, ben Wi-Fi'ın hemen yanındayım.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 17 Temmuz 2020 #2 Bağlandığı cihazdan kaynaklı olabilir ya da sinyal güçlendirici falan kullanıyor olabilir. Yoksa çok garip bir durum.
Bağlandığı cihazdan kaynaklı olabilir ya da sinyal güçlendirici falan kullanıyor olabilir. Yoksa çok garip bir durum.
epic games kullanıcısı Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 2.005 Makaleler 2 Çözümler 12 17 Temmuz 2020 #3 Komşu oyun indiriyorsa sen Technopat Sosyal'de geziniyorsun. Sende oyun indirmeye başla 5 dk sonra tekrar bak seninki de yükselecektir.
Komşu oyun indiriyorsa sen Technopat Sosyal'de geziniyorsun. Sende oyun indirmeye başla 5 dk sonra tekrar bak seninki de yükselecektir.
Takeshi Kovacs Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 5.058 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Adana 17 Temmuz 2020 #4 Her cihazın farklı frekans değerlerinde alacağı maksimum hız farklıdır. Örneğin benim telefonum xiaomi mi5, 2.4 ghz modunda 52 mbps geçmezken laptopta 100 mbps sonuç alabiliyorum, kardeşimin huawei telefonunda 75 mbps hız alınabiliyor.
Her cihazın farklı frekans değerlerinde alacağı maksimum hız farklıdır. Örneğin benim telefonum xiaomi mi5, 2.4 ghz modunda 52 mbps geçmezken laptopta 100 mbps sonuç alabiliyorum, kardeşimin huawei telefonunda 75 mbps hız alınabiliyor.