Draphe Hectopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 120 28 Temmuz 2023 #1 Merhaba, bilgisayarıma kurduğum ikinci işletim sisteminden ana işletim sistemime virüs bulaşır mı? Bunu merak etmiştim.
Merhaba, bilgisayarıma kurduğum ikinci işletim sisteminden ana işletim sistemime virüs bulaşır mı? Bunu merak etmiştim.
C4ine4 Centipat Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 142 28 Temmuz 2023 #2 Draphe dedi: Merhaba, bilgisayarıma kurduğum ikinci işletim sisteminden ana işletim sistemime virüs bulaşır mı? Bunu merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Virüse bağlı olarak evet ya da hayır sorunuzu cevabı.
Draphe dedi: Merhaba, bilgisayarıma kurduğum ikinci işletim sisteminden ana işletim sistemime virüs bulaşır mı? Bunu merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Virüse bağlı olarak evet ya da hayır sorunuzu cevabı.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.153 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 Disklerden virüs bulaşabildiğine göre evet.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 28 Temmuz 2023 #4 Dual-boot ise bulaşması muhtemel, çünkü birbirinin dosyalarına erişebilir durumdalar. Sanal makine ise dosya paylaşımı açık olmadığı sürece hayır.
Dual-boot ise bulaşması muhtemel, çünkü birbirinin dosyalarına erişebilir durumdalar. Sanal makine ise dosya paylaşımı açık olmadığı sürece hayır.
6 682652 Picopat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 534 Çözümler 4 28 Temmuz 2023 #5 Draphe dedi: Merhaba, bilgisayarıma kurduğum ikinci işletim sisteminden ana işletim sistemime virüs bulaşır mı? Bunu merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... İkincisi de Windows ise belki, Linux ise hayır.
Draphe dedi: Merhaba, bilgisayarıma kurduğum ikinci işletim sisteminden ana işletim sistemime virüs bulaşır mı? Bunu merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... İkincisi de Windows ise belki, Linux ise hayır.