Emre İşsever Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 238 Çözümler 5 Yer Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #11 Buradan yapılıyor diye biliyorum. Dosya Ekleri obs.png 17,6 KB · Görüntüleme: 58
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 21 Temmuz 2020 #12 Emre İşsever dedi: Buradan yapılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oradan seçince oluyor. Fakat şöyle bir durum var. Oyundayken mobil veriyi kullanıyor.
Emre İşsever dedi: Buradan yapılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Oradan seçince oluyor. Fakat şöyle bir durum var. Oyundayken mobil veriyi kullanıyor.
Emre İşsever Hectopat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 238 Çözümler 5 Yer Melbourne Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #13 Patrixcs dedi: Oradan seçince oluyor. Fakat şöyle bir durum var. Oyundayken mobil veriyi kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video belki yardımcı olur.
Patrixcs dedi: Oradan seçince oluyor. Fakat şöyle bir durum var. Oyundayken mobil veriyi kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şu video belki yardımcı olur.