T TalCam1 Picopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #1 Cuphead gibi oyunları aynı bilgisayardan ve aynı klavyeden oynamak mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ocak 2022
Cuphead gibi oyunları aynı bilgisayardan ve aynı klavyeden oynamak mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılabilir?
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 11 Ocak 2022 #2 Konuyu pek anlamadım aynı bilgisayardan oynamak derken neyi kastediyorsunuz? Artı 0 Eksi
Khamzat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 1.047 Çözümler 12 11 Ocak 2022 #3 CHRİS W4LKER dedi: Konuyu pek anlamadım aynı bilgisayardan oynamak derken neyi kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2 kişiyi 1 klavyeden oynamak gibi splitscreen gibi kontrolcü bağlarsanız oynayabilirsiniz eğer oyun destekliyorsa. Artı 0 Eksi
CHRİS W4LKER dedi: Konuyu pek anlamadım aynı bilgisayardan oynamak derken neyi kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2 kişiyi 1 klavyeden oynamak gibi splitscreen gibi kontrolcü bağlarsanız oynayabilirsiniz eğer oyun destekliyorsa.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.255 Makaleler 9 Çözümler 152 Yer Ankara🥀 11 Ocak 2022 #4 TalCam1 dedi: Cuphead gibi oyunları aynı bilgisayardan ve aynı klavyeden oynamak mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Split screen yamasını kurarak ekranı ikiye bölüp oynarsınız. Khamzat dedi: 2 kişiyi 1 klavyeden oynamak gibi splitscreen gibi kontrolcü bağlarsanız oynayabilirsiniz eğer oyun destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Oyun desteklemiyorsa bile '360ce' adlı program hallediyor. Artı 0 Eksi
TalCam1 dedi: Cuphead gibi oyunları aynı bilgisayardan ve aynı klavyeden oynamak mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılabilir? Genişletmek için tıkla... Split screen yamasını kurarak ekranı ikiye bölüp oynarsınız. Khamzat dedi: 2 kişiyi 1 klavyeden oynamak gibi splitscreen gibi kontrolcü bağlarsanız oynayabilirsiniz eğer oyun destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Oyun desteklemiyorsa bile '360ce' adlı program hallediyor.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 11 Ocak 2022 #5 Khamzat dedi: 2 kişiyi 1 klavyeden oynamak gibi splitscreen gibi kontrolcü bağlarsanız oynayabilirsiniz eğer oyun destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Anladım şimdi teşekkürler. Artı 0 Eksi
Khamzat dedi: 2 kişiyi 1 klavyeden oynamak gibi splitscreen gibi kontrolcü bağlarsanız oynayabilirsiniz eğer oyun destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Anladım şimdi teşekkürler.
KS KS T TalCam1 Picopat Katılım 23 Ekim 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #6 CHRİS W4LKER dedi: Konuyu pek anlamadım aynı bilgisayardan oynamak derken neyi kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2 ayrı karakteri aynı PC üzerinden yönetmekten bahsediyorum. Silinen üye dedi: Split screen yamasını kurarak ekranı ikiye bölüp oynarsınız. Oyun desteklemiyorsa bile '360ce' adlı program hallediyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Khamzat dedi: 2 kişiyi 1 klavyeden oynamak gibi splitscreen gibi kontrolcü bağlarsanız oynayabilirsiniz eğer oyun destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
CHRİS W4LKER dedi: Konuyu pek anlamadım aynı bilgisayardan oynamak derken neyi kastediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 2 ayrı karakteri aynı PC üzerinden yönetmekten bahsediyorum. Silinen üye dedi: Split screen yamasını kurarak ekranı ikiye bölüp oynarsınız. Oyun desteklemiyorsa bile '360ce' adlı program hallediyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Khamzat dedi: 2 kişiyi 1 klavyeden oynamak gibi splitscreen gibi kontrolcü bağlarsanız oynayabilirsiniz eğer oyun destekliyorsa. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
AteşliKazanova99 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 497 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #7 Ben Cuphead oyununu kardeşimle kontrolcu ve klavyeyle oynamıştım kontrolcu 50 TL bir şeydi. Artı 0 Eksi