Powermann Hectopat Katılım 19 Nisan 2018 Mesajlar 27 3 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar bende Assassin's Creed 3 var kutulu ben bunu indirmiştim bir ara sildim şimdi tekrar indirsem aynı bilgisayara yine kutudaki o kodlarla kurabilir miyim?
Arkadaşlar bende Assassin's Creed 3 var kutulu ben bunu indirmiştim bir ara sildim şimdi tekrar indirsem aynı bilgisayara yine kutudaki o kodlarla kurabilir miyim?
darkiroNNN Kilopat Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 458 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2018 #2 Formula 1 2011 CD'm vardı. Sürekli silip yüklüyordum ve aynı kodu kullanabiliyordum. Sanırım sen de kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Formula 1 2011 CD'm vardı. Sürekli silip yüklüyordum ve aynı kodu kullanabiliyordum. Sanırım sen de kullanabilirsin.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.470 Çözümler 775 5 Aralık 2018 #3 Assassin's Creed 3 kutulu olarak Uplay üzerinden etkinleştirilmeli. Bir kere etkinleştirdikten sonra aynı kodu tekrar kullanamazsınız. Oyunu hangi hesaba eklediyseniz o hesaba giriş yaparak oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Assassin's Creed 3 kutulu olarak Uplay üzerinden etkinleştirilmeli. Bir kere etkinleştirdikten sonra aynı kodu tekrar kullanamazsınız. Oyunu hangi hesaba eklediyseniz o hesaba giriş yaparak oynayabilirsiniz.