Aynı chipset anakarta farklı modelin BIOS'unu kurmak

Arda K.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben ASUS Prime A320M-E model bir anakarta sahibim. Sormak istediğim soru ise, ASUS Prime A320M-E model bir anakarta ASUS Prime A320M-K modelin BIOS sürümünü yüklersem bir problem çıkma ihtimali var mı?

Tabi ki de büyük ihtimal değil kesin çıkar. Neden böyle bir şey yapacaksınız?
İddiaya göre A320 Chipset bir anakartta bir BİOS açığı ile işlemciye overclock yapılmış. Videoyu izledim ,farklı kaynaklardan ihtimalini araştırdım , doğal olarak anakart desteklemediği için overclock'a dair herhangi bir bilgi bulamadım. Video o kadar tatmin edici hazırlanmış ki insanın inanası geliyor. Denemek istedim aynı işlemciye sahiptim fakat videoda test edilen anakart modeli E değil K idi. Bir anlık deneme hevesi ile sordum fakat denemek istediğim uygulama açısından kolay olsa da sonuçları sağlıklı olmayabilir. Bu olay içimi kemirip duruyor fakat olay hakkında tamamı ile iyi bir bilgiye sahip olmadığım için bu olaya elimi sürmedim. BİOS'u kurduğum zaman neler ile karşılaşacağımı bilmediğim için sormak istedim , mantıklı bir yol olsaydı denemeye kalkabilirdim. Cevap için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı