Arkadaşlar ben bir site yönetimi otomasyon projesi form uygulaması geliştiriyordum. cblok'a geri butonunu atadığımda hiçbir problem olmadan kod çalışmıştı. fakat açılış login kısmındaki geri butonunun kodunu yazdığımda bu hatayı aldım. butonları kopyalayarak eklemiştim. onunla ilgisi vardır diye düşünerek yeni buton eklemeyi denedim, fakat olmadı.
C#:
Cblok. CS kodu.
Private Void btngeri2_click(object sender, eventargs e)
{
Frmblok C = New FrmBlok();
c.Show();
this.Hide();
}
}
}
Frmacilis CS kodu.
Private Void button2_click(object sender, eventargs e)
{
Frmgiris W = New FrmGiris();
w.Show();
this.Hide();
}
}
}
Arkadaşlar ben bir site yönetimi otomasyon projesi form uygulaması geliştiriyordum. cblok'a geri butonunu atadığımda hiçbir problem olmadan kod çalışmıştı. fakat açılış login kısmındaki geri butonunun kodunu yazdığımda bu hatayı aldım. butonları kopyalayarak eklemiştim. onunla ilgisi vardır diye düşünerek yeni buton eklemeyi denedim, fakat olmadı.
C#:
Cblok. CS kodu.
Private Void btngeri2_click(object sender, eventargs e)
{
Frmblok C = New FrmBlok();
c.Show();
this.Hide();
}
}
}
Frmacilis CS kodu.
Private Void button2_click(object sender, eventargs e)
{
Frmgiris W = New FrmGiris();
w.Show();
this.Hide();
}
}
}
2. hatanın sebebi "btngeri" adında butonunuzun click olayını silmişsiniz. ister geri kendiniz yazın ister Cblocks.designer.cs dosyasından 60. satırı silin.
1. hatayı çözemedim. Ama belki projenizin ayarlarından çıktı yolunu değiştirirseniz veya direkt projenizi x64 veya x86 olarak değiştirirseniz düzelir gibi.