Aynı değerlerde iki farklı marka RAM kullanmak

EmreYildiz

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Anakart
Biostar B450MH 3200MHz OC DDR4 AM4 mATX
İşlemci
AMD Ryzen 3 3100 3.9GHz 4-Core
Bilgisayarımda Crucial Ballistix 3200 MHz CL16 RAM var öbür slota aynı değerlerde ama farklı bir marka RAM eklesem mavi ekran veya drop gibi bir sorun olur mu yoksa düzgün sorunsuz mu çalışır? Crucial'in üreticisi piyasadan çekilmiş internette sıfırı yok o yüzden farklı marka alacağım 8 GB günümüz oyunları için yetmiyor maalesef.

Son düzenleme:
Bire bir olsa bile sorun çıkabiliyor bazen sorun özellik olarak benzerini alabilirsiniz. Ama sorun çıkma olanağı çok az da olsa var.

Bire bir olsa bile sorun çıkabiliyor bazen sorun özellik olarak benzerini alabilirsiniz. Ama sorun çıkma olanağı çok az da olsa var.
Hocam peki sizce hangi marka alınmalı? Corsair alınır mı?

5 sene falan kullandım bunun eski modellerinden çok memnundum hatta sattım bir 5 sene de alan kişi kullanır diye düşünüyorum güzel marka ama marka özelinde değil de model özelinde bakarsanız belki bu fiyat bandında daha iyi farklı marka bulunabilir.

Hocam bir de dual kit single kit muhabbeti varmış konuyu güncelledim CPU-Z'den resimler koydum. Ona bi bakabilir misin benim kullandığım ne oluyor yani alacağım ram dual mı olmalı single mi?

Hocam bir de Dual kit Single kit muhabbeti varmış konuyu güncelledim CPU-Z'den resimler koydum. Ona bir bakabilir misin benim kullandığım ne oluyor yani alacağım RAM Dual mı olmalı Single mi?

Dual Single olayı tek RAM çift RAM iki RAM birlikte çalışıyorsa Dual tek RAM varsa Single.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…