A Akif.m Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 147 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #1 Sistemim için RAM gerekti 8 GB'lık bir adet RAM arıyorum. Benim şu anki RAM'im SK Hynix 8 GB 2400 MHz CL17. bu değerlere sahip fakat farklı bir marka RAM taksam bir problem çıkartır mı?
Sistemim için RAM gerekti 8 GB'lık bir adet RAM arıyorum. Benim şu anki RAM'im SK Hynix 8 GB 2400 MHz CL17. bu değerlere sahip fakat farklı bir marka RAM taksam bir problem çıkartır mı?
AquaBF Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 306 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #2 Aynı marka model olması elbette daha iyi olur fakat değerleri tutturduktan sonra pek bir sorun olacağını sanmıyorum.
Aynı marka model olması elbette daha iyi olur fakat değerleri tutturduktan sonra pek bir sorun olacağını sanmıyorum.
A Akif.m Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 147 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #3 AquaBF dedi: Aynı marka model olması elbette daha iyi olur fakat değerleri tutturduktan sonra pek bir sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman teşekkürler.
AquaBF dedi: Aynı marka model olması elbette daha iyi olur fakat değerleri tutturduktan sonra pek bir sorun olacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman teşekkürler.
CS Relboron Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 10.062 Makaleler 2 Çözümler 80 Yer İzmir 4 Aralık 2022 #4 Farklı bir marka olması sorun çıkartmaz, aynı MHZ Ve CL değerlerine sahip ise.