Aynı diziye tekrar başlanır mı?

Hokkabaz Gibiyim

Hectopat
Aynı diziye tekrar başladığınız oldu mu?
Prison Break 1. sezona tekrar başlamak istiyorum ama bir yandan üşeniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlanır tabii. 7 sezon 131 bölüm olan Clone Wars'ı tekrar tekrar izliyorum ben.

Üşenilecek bir şey yok, ama tekrar izlemeden önce araya bir süre koymakta fayda var. Her şey aklındayken tekrar izlemenin bir manası yok.

Gerçekten seviliyorsa ve tekrar izlerken keyif alınacağı düşünülüyorsa evet, neden olmasın?

Prison Break 1. sezona tekrar başlamak istiyorum ama bir yandan üşeniyorum
Kendinizi zorlayıp bir kere başlamayı başardığınızda gerisini getirmek çok da zor olmayacaktır.

Hayır, vakit kaybı bence. İzlenecek o kadar şey varken aynı şeye tekrar zaman ayırmak bana mantıklı gelmiyor.

Ben birkaç yıl önce izlediğim bir diziye başlamıştım. Hem bakış açım değişmişti hem de ana hattıyla bilsem bile detayları unutmuştum. Eğer seviyorsanız başlayabilirsiniz. Eğlenceliydi.

Tekrardan izlediğim 5-6 tane dizi vardır. Bazıları 10 sezonluk. Başlanır yani.

Gereksiz vakit kaybı. Unutmadıysan ya da aradan zaman geçmediyse sadece vakit kaybı. stranger things dizisini 22 defa bitiren birini tanıyorum. Sadece vakit kaybı.

Bende sıkıldığım için prison break ilk sezonunu izlemiştim başlanır bence ama ne olacağını bilmek çok kötü bir his.

Aynı diziye tekrar başladığınız oldu mu?
Prison Break 1. sezona tekrar başlamak istiyorum ama bir yandan üşeniyorum.
La Casa De Papel'i 3 kere bitirdim. Ama 6-7 ay arayla. Arada en az 5-6 ay süreniz olsun. En baştan keyifli bir şekilde izlenebiliyor.

Bir Prison Break, Breaking Bad, GOT, Friends... değilse bence gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…