Bütün donanımlar aynı, her şey ama sadece monitörlerimiz farklı. Onunki 75 Hz, benim 60 Hz. Ben LOL'de sabit 240 FPS alamıyorken, o sabit 240 FPS hatta 400 FPS alıyor. Sürücülerde sıkıntı vardır diye sildim tekrar yükledim ama yok. Yine aynı, 160 180 FPS'lerde alıyorum.
Monitörlerin çözünürlüğü de aynı mı? Belki oynadığınız çözünürlük farkından kaynaklanıyor olabilir. Bu arada kendi donanımınızda bir sorun olduğunu düşünüyorsanız ekran kartı, işlemci için bench testleri yapıp normalde almanız gereken değerlerle karşılaştırın.
Monitörlerin çözünürlüğü de aynı mı? Belki oynadığınız çözünürlük farkından kaynaklanıyor olabilir. Bu arada kendi donanımınızda bir sorun olduğunu düşünüyorsanız ekran kartı, işlemci için bench testleri yapıp normalde almanız gereken değerlerle karşılaştırın.
işte monitörler farkı bi tek onunkisi 75 hz benim 60 ve benimksii galiba daha düşük donanımımda pek sorun olduğunu düşünmüyorum daha yeni aldım bilgisayarı